Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ρωσία: Διαθέσιμα εμβόλια για την αντιμετώπιση του Έμπολα σε διάστημα έξι μηνών

Τρία εμβόλια για την αντιμετώπιση του Έμπολα θα είναι σε θέση να διαθέσει η Ρωσία μέσα σε διάστημα έξι μηνών από σήμερα, όπως τόνισε η υπουργός Υγείας, Βερόνικα Σκβόρτσοβα.
«Έχουμε παρασκευάσει 3 εμβόλια και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμα στους επόμενους 6 μήνες» δήλωσε η Ρωσίδα υπουργός σε τηλεοπτικό δίκτυο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.
«Το πρώτο είναι ήδη έτοιμο για μια κλινική δοκιμή» προσέθεσε η ίδια, διευκρινίζοντας ότι το ένα από τα εμβόλια παρασκευάστηκε βάση ενός ανενεργού στελέχους του ιού.
Ο Έμπολα έχει τις ίδιες επιπτώσεις με ένα «οικονομικό εμπάργκο»
Ο ιός Έμπολα προκαλεί τις ίδιες επιπτώσεις με ένα «οικονομικό εμπάργκο» στις χώρες που έχουν πληγεί από την επιδημία καθώς τις απομονώνει από ολόκληρο τον κόσμο και «παγώνει» κάθε είδους δραστηριότητα, επισήμανε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Σιέρα Λεόνε Καϊφάλα Μάρα.
«Πρόκειται πραγματικά για ένα οικονομικό εμπάργκο. Είτε αυτό μας ευχαριστεί είτε όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα στο πεδίο» τόνισε ο υπουργός στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με την Παγκόσμια Τράπεζα.
Σύμφωνα με τον ίδιο η επιδημία επηρεάζει πολλούς τομείς της οικονομίας (κατασκευές, ορυχεία…) και τις αερομεταφορές και θα «στραγγαλίσει» οικονομικά όλη την περιοχή, σημείωσε ο υπουργός.
«Όλος ο κόσμος τρέπεται σε φυγή (εξαιτίας) του Έμπολα» προσέθεσε ο ίδιος.
Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, η επιδημία θα μπορούσε να στοιχίσει 32 δισεκατομμύρια και πλέον δολάρια στη Δυτική Αφρική έως τα τέλη του 2015.
«Τα έσοδα έχουν δραματικά μειωθεί και οι δαπάνες συνεχίζουν να παραμένουν στα ύψη διότι ο προϋπολογισμός μας δεν είχε προβλέψει την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε τον Έμπολα» δήλωσε ο Μάρα, η χώρα του οποίου μαζί με τη Γουϊνέα και τη Λιβερία, έχουν πληγεί περισσότερο.

Πηγή: newsbomb.gr
http://www.apocalypsejohn.com/2014/10/rosia-diathesima-emvolia-antimetopisi-empola-diastima-eksi-minon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters