Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ο Γιούνκερ για Σαμαρά: πάλεψε σαν λιοντάρι! Αποκλειστική φωτο του τρομακτικού άγριου λέοντος Αντωνάκη Σαμαρά. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο κύριος Γιούνκερ έδειξε τρεις αρετές: Τόλμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα να λέει απερίφραστα τη γνώμη του, διορατικότητα και ικανότητα να ενώνει. Ηταν αυτός που στήριξε την Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ όταν πύκνωναν οι φωνές για απομάκρυνση της χώρας.
ΦΩΤΟ Ο ΑΓΡΙΟΣ ΛΕΩΝ, ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ>>

Με πολύ θερμά λόγια ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στον Ζ. Κ. Γιούνκερ και στις προσπάθειες που έκανε ο τότε πρόεδρος του Eurogroup προκειμένου η χώρα μας να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ. Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, γυρίζει σελίδα και «μπαίνει σε μία νέα εποχή» χάρη στις οδυνηρές θυσίες των Ελλήνων πολιτών, αλλά και της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDwO5B-c71NFefzNZhc711vaELlqEPcKhZlnSYpm86qcQ_O3mUWdcuiQ7ooKZSF2Ng9Jfvob-_n8o6vtbnXsWrCUYEhjK6_sL8hv2zvYxPF5vm719bzuUWzzVDl8eSkKwUWcJfJQ1nAZSy/s1600/%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B9.jpg 

Αυτός είναι ο "φιλέλληνας" Γιούνκερ... 
που "αγαπάει" την Ελλάδα.
«Η Ελλάδα μετά από μια μακροχρόνια ύφεση έπειτα από μία επώδυνη δοκιμασία, μετά από κοπιαστική προσπάθεια, σήμερα, βγαίνει από την κρίση», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Αναφέρθηκε επίσης στις «πολύ σκληρές θυσίες» και στην «ωριμότητα» των Ελλήνων, αλλά και στην «χωρίς προηγούμενο ευρωπαϊκή αλληλεγγύη που ενσαρκώνεται στον πρόσωπο του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ».
Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρξει εφησυχασμός. «Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε ώστε να μην ξανασυμβεί μια τέτοια κρίση ούτε στην Ελλάδα, αλλά και ούτε οπουδήποτε αλλού. Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στα ελλείμματα, πρέπει να τα αφήσουμε πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.
Ο κ. Γιούνκερ ευχαρίστησε για την στήριξή του Α. Σαμαρά και επεσήμανε ότι είχε θυελλώδεις σχέσεις με τον Β. Βενιζέλο όταν ήταν υπουργός Οικονομικών "ήταν όμως πάντα ειλικρινείς". Νιώθω τον έλληνα πρωθυπουργό φίλο και αδερφό μου, είπε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και σημείωσε ότι αγωνίστηκε σαν λιοντάρι για να μείνει η Ελλάδα στο Ευρώ.
Για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην χρεοκοπία της Αργεντινής, αλλά και στα όσα είχε υποστηρίξει ο Αλέξης Τσίπρας. «Αρκεί μία σύγκριση με την Αργεντινή που χρεοκόπησε πριν από 12 χρόνια και ακόμη δεν μπορεί να δανειστεί φυσιολογικά και το αρχικό της χρέος ήταν λιγότερο από το μισό το δικό μας», τόνισε ο κ. Σαμαράς. 

Και πρόσθεσε: «Μόνο ένας ανόητος θα έμενε ασυγκίνητος σε αυτό που συμβαίνει στην Αργεντινή ωστόσο είναι απαραίτητα και τα συμπεράσματα. Εμείς δεν επιτρέψαμε να συμβεί αυτό που έγινε στην Αργεντινή πριν από 12 χρόνια και εξακολουθεί να συμβαίνει την ώρα που κάποιοι μας εισηγούνταν να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της άτακτης χρεοκοπίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters