Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Σουηδία: 80 ανθρώπινοι σκελετοί σε σακούλες του ΙΚΕΑ!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο εύρημα βρέθηκε μια γυναίκα στη Σουηδία, όταν πήγε να προσκυνήσει σε μια εκκλησία.
Ένας σωρός από τσάντες ΙΚΕΑ, στιβαγμένες σε μια γωνιά του ναού κέντρισε το ενδιαφέρον της. Όταν πλησιάσε να δει τι περιείχαν και γιατί είχαν τοποθετηθεί εκεί, η γυναίκα έπαθε το πραγματικό σοκ: Δεκάδες ανθρώπινα κρανία και οστά!
Η ανακάλυψη, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα Daily Mirror, έγινε σε χωριό της βόρειας Σουηδίας, όπου πλέον οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί, καθώς όπως πιστεύεται πρόκειται για ανθρώπινους σκελετούς που ξεθαύτηκαν από το κοιμητήριο της συγκεκριμένης εκκλησίας, όπως συνηθίζεται να γίνεται σε πολλές πόλεις του κόσμου.
Οι σκελετοί βρίσκονταν στην κατάσταση αυτή από το 2009 και ήταν σφιχτά δεμένοι στις τσάντες του ΙΚΕΑ.
Όπως παραδέχτηκε η εκκλησία, πρόκειται για ανθρώπους που πέθαναν και ετάφησαν στο παλιό νεκροταφείο της πόλης, το οποίο πριν λίγα χρόνια αποφασίστηκε να αλλάξει χρήση. Έτσι, έγινε εκταφή, με σκοπό όμως να γίνει εκ νέου ταφή σε άλλο σημείο. Άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.
Η ίδια η γυναίκα που αποκάύψε το γεγονός, η Kicki Karlén, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ήταν σωροί από κρανία και οστά που γέμιζαν τις τσάντες. Μέτρησα περισσότερα από 80».
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters