Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Σε "κόκκινο" συναγερμό η Πολωνία λόγω Ουκρανίας - Σε επιφυλακή ο Στρατός και κατάταξη 11.000 εφέδρων

Σε κατάσταση επιφυλακής έχει θέσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της η Πολωνία, ενώ καλεί εφέδρους να καταταγούν στο Στρατό σε μία προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του. Οι
κινήσεις αυτές συνδέονται ασφαλώς με τις εξελίξεις στην Ουκρανία, ενώ σε ανάλογες ενέργειες έχουν προβεί και οι Φιλανδία, Σουηδία.

«Η Πολωνία δεν μπορεί να παραμείνει αδιάφορη για το τι συμβαίνει πίσω από τα ανατολικά μας σύνορα», ανέφερε το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Πολωνίας σε ανακοίνωση του, αφήνοντας να εννοηθεί πώς έχει σημάνει «κόκκινο» συναγερμό.

Φέτος, υπήρχε πρόβλεψη για κατάταξη μικρότερη των 7.000 εφέδρων, αλλά τελικά ο στόχος ανέβηκε στους 11.000 εφέδρους ενώ αυξήθηκε και ο αριθμός των μονίμων στελεχών, επισημαίνουν πηγές από το υπουργείο Άμυνας της Πολωνίας.

Σύμφωνα με τα σχέδια του Υπουργείου Άμυνας πρέπει να είναι εν αναμονή όλοι οι έφεδροι ανεξαρτήτου ηλικίας ή εξειδίκευσης. Όπως ανέφερει το Γενικό Επιτελείο του πολωνικού στρατού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα προσκληθούν αρχικά δύο ομάδες.

Πρώτα οι έφεδροι οι οποίοι απολύθηκαν πρόσφατα και ακολούθως όσοι είναι απεσπασμένοι στις μονάδες διασποράς.

«Η αύξηση της οροφής του Στρατού δεν θα πρέπει να συνδέεται άμεσα με την επιδείνωση της κατάστασης στην Ουκρανία. Αλλά, φυσικά, δεν είμαστε αδιάφοροι για την ρώσικη αυξημένη δραστηριότητα στην περιοχή», ανέφερε ο εκπρόσωπος του πολωνικού ΓΕΣ.

Η κατάσταση στην περιοχή της Ουκρανίας έχει σημάνει συναγερμό και στη Φινλανδία, όπου καταγράφηκαν μετακινήσεις μαχητικών αεροσκαφών σε αεροδρόμια διασποράς. Κι αυτό, όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της χώρας λόγω της αύξησης των παραβιάσεων του εναερίου χώρου της Φινλανδίας από ρωσικά αεροσκάφη.

Σε ετοιμότητα έχουν τεθεί και οι στρατιωτικές δυνάμεις στη Σουηδία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Τώρα, τι μπορούν να κάνουν οι χώρες αυτές απέναντι στη Ρωσία αν πάνε στραβά τα πράγματα, αποτελεί ένα μεγάλο ερώτημα.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/08/11000.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters