Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

507236-1459331_10202596741064725_699745502_nJohn Grigoriadis ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ:
Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΙΤΕ 100% ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο-Λ-Α ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ.
ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΡΘΩΣΕΤΕ. ΣΕ ΒΑΘΟΣ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΟΚΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑ 2% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ, ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΟΚΑ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΟΣΗ 2% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΞΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ.
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ.
…………………………………………………………………….
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
[ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Εξυπηρετείται και ο επαγγελματικός κόσμος του δήμου. Η συμμετοχή λοιπόν όλων και η χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος αυτουνού του ειδικού ταμείου δηλαδή του ειδικού σκοπού και πρέπει να δημιουργήσει τα έργα είναι να συμμετέχουνε αναγκαστικά μόνο και πρώτα οι δημότες θα πρέπει πρώτα κάτι να μην υπάρχει μέσα στο δήμο για να το πάρουμε από αλλού για να προχωρήσει η κατασκευή των έργων. Μέσα σε αυτό το κομμάτι που χρηματοδοτεί και όλους του επαγγελματίες άτοκα έχει την δυνατότητα και τους συμμετέχοντες επαγγελματίες αλλά και όλους δημότες να τους χρηματοδοτήσει με εντολή του δημάρχου άτοκα το ταμείο ειδικού σκοπού.
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ – ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
Κατά αυτό τον τρόπο μπορεί να γίνει και άρση των βαρών που έχουν από τις τράπεζες δηλαδή το οικονομικό βάρος προς τις τράπεζες που έχουν από δάνεια οι πολίτες να αρθεί με εντολή του δημάρχου. Και πως δουλεύει αυτό θα σας πω δυο λόγια, δίνει εντολή ο δήμαρχος και λέει επειδή έχω ανθρωπιστική βοήθεια να εκτελέσω, έχω και κοινωνικές παροχές να εκτελέσω επειδή μου δίνει το δικαίωμα και το πρόγραμμα και ο νόμος να συμμετέχω ενεργά στο να έχει ο πολίτης κατοικία αντί να τους φτιάξω σπίτια όσοι έχουν πρόβλημα με την τράπεζα και τους έχει κατασχέσει το σπίτι. Δίνει εντολή στο ταμείο ειδικού σκοπού και τους λέει πήγαινε αγόρασε το δάνειο από την τράπεζα, πάρε τις υποθήκες εσύ ταμείο ειδικού σκοπού – προσέξτε όχι ο Σώρρας για να πουλήσει το δάνειο ή να το δώσει σε άλλη τράπεζα αλλά το ταμείο ειδικού σκοπού που δουλεύει υπέρ του δήμου και των δημοτών – αγόρασε όλα τα δάνεια λοιπόν, πάρε τις υποθήκες, σταματάς (τράπεζα) να κυνηγάς τον κόσμο, το ταμείο εσύ κρατάς τις εξασφαλίσεις που έχουνε δώσει στην τράπεζα και τους γυρίζεις τα δάνεια όλα σε άτοκη αποπληρωμή έως 35 μέχρι και 40 και 42 χρόνια και θα τους δώσεις 2 ή 3 χρόνια περίοδο χάριτος και θα επιστρέψουνε πίσω μόνο το κεφάλαιο άτοκα. Αυτό αυτομάτως είναι το μεγαλύτερο ευεργέτημα για όλους τους δημότες διότι όταν έρχεται κάποιος και σου πληρώνει το δάνειο σταματάει η τράπεζα να σε κυνηγάει. Στο γυρίζει άτοκο έως 35, 40, 45 χρόνια, ταυτόχρονα το ίδιο μπορεί να γίνει και με όλες τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε δημότης, δηλαδή χρωστάει στην εφορία έρχεται το ταμείο και του τα πληρώνει και τα αποπληρώνει στο ταμείο άτοκα χωρίς προσαυξήσεις και με περίοδο χάριτος 2-3 χρόνια.
Γιατί πρέπει να μεσολαβήσει η περίοδος χάριτος; Διότι από τη στιγμή που τα χρήματα είναι καταπιστεύματος και είναι όλοι δικαιούχοι και πρέπει όλοι να απολαύσουνε και να αποκατασταθούνε και πρέπει να μηδενιστεί η ανεργία, δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα αυτό πρέπει να μεσολαβήσει ένα διάστημα 1, 2, 3 χρόνια. Αυτό το διάστημα δίνεται περίοδο χάριτος. Από κει και πέρα συμμετέχοντας ο καθένας στα έργα είτε ως προμηθευτής είτε σαν συνέχεια ως υπάλληλος του δίνεται η ευκαιρία μέσα από τις απολαβές που θα πάρει από τα έργα ή από τον μισθό που θα παίρνει από την συμμετοχή του ως φυσικό πρόσωπο στην λειτουργία για την επάνδρωση του κάθε έργου, θα πληρώνει ένα πολύ μικρό ποσό άνευ τόκων και να ξεχρεώνει την υποχρέωση που είχε για να επιστρέφουνε και τα χρήματα στο ταμείο. Αλλά όλα αυτά άτοκα, δηλαδή σταματάει κάθε δίωξη από εφορία, από ΙΚΑ, από τράπεζες, γιατί έρχεται το ταμείο ειδικού σκοπού και τους τα αποπληρώνει και οι δημότες αποπληρώνουνε την υποχρέωσή τους έως και σε 45 χρόνια, ατόκως και με 2-3 χρόνια περίοδο χάριτος. Αν αυτό δεν είναι το καλύτερο κοινωνικό και ανθρωπιστικό ευεργέτημα προς τους ανθρώπους, τι να πω. Καταλαβαίνετε δηλαδή πόσο μεγάλο είναι. ]
………………………………………………………..
10489873_10201900364902806_7061644660321622002_n
TAMIL

http://alfeiospotamos.gr/?p=7915

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters