Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

1382060_1486642521569940_389327578766155741_n
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 100 ΔΙΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ 2014
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 100 ΔΙΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ 2014. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
Χρεώσαν τον Ελληνικό λαό 240 δισεκατομμύρια – ξεκίνησε επί Καραμανλή αυτό και ολοκληρώθηκε με την τελευταία κυβέρνηση – και τα δώσανε στις τράπεζες. Αυτά τα χρήματα τα χρεώσανε στον Έλληνα πολίτη, στον Έλληνα φορολογούμενο.
Ταυτόχρονα όμως στήσανε ένα ταμείο που λέγεται «Τ.Χ.Σ.» Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης, το εδράσανε μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδος Πανεπιστημίου 10 – Βενιζέλου 10 όπως έχει μετονομαστεί – και με ένα ομόλογο των Rothschild 50 δις στήσανε το ταμείο και πήρανε όλες τις τράπεζες.
Γιατί μετά τα 240 δις που δώσανε στις ιδιωτικές Α.Ε. τράπεζες δεν μπορέσανε να τα φέρουνε πέρα, αλλά τα 240 δις θα τα φάμε στο κεφάλι εμείς οι Έλληνες.
Το αποτέλεσμα είναι λοιπόν ότι πήρανε τις μετοχές όλων των τραπεζών με τα 50 δις και κάνανε έναν νόμο – προσέξτε τι θα σας πως γιατί εδώ είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα έτσι όπως εξελιχθήκανε και θα σας κάνω και μία αποκάλυψη που δεν την έκανε σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας αλλά θα την κάνω εγώ – ότι η κάθε μετοχή κάθε τράπεζας έχει αξία ένα (1) ευρώ μόνο και με αυτά τα 50 δις στείλανε όλες τις τράπεζες στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης.
Πριν από λίγο καιρό, ενώ το κατώτερο σημείο αναφοράς οικονομικής αξίας την μετοχής είναι ένα ευρώ, κάνανε 37% επιπλέον έκπτωση από την κατώτερη τιμή του νόμου και δώσανε μετοχές σε εβραϊκές εταιρίες. Προσέξτε είναι πολύ συγκεκριμένο, είναι ακριβώς έτσι όπως το λέω: Κάνανε επιπλέον, κάτω από τα όρια του νόμου, 37% έκπτωση και δώσανε σε εβραϊκές εταιρίες μετοχές των τραπεζών που δεν πηγαίνανε καλά και τις πήρε το Τ.Χ.Σ. Αυτό είναι 150% παράνομο, διότι πρέπει να δικαιολογήσουν την πράξη τους, τι τους ανάγκασε, για ποιο λόγο κάνανε 37% έκπτωση ειδικά για να δώσουνε μετοχές των τραπεζών, κάτω από το όριο του νόμου, σε εβραϊκές εταιρίες.
Στης 15 Μαΐου 2014 – προσέξτε την ημερομηνία που σας λέω – ο Αρτέμης ο Σώρρας κατέθεσε 100 δισεκατομμύρια στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης για να πάρει με double την αξία των μετοχών – δηλαδή επί δύο την αξία της μετοχής – 100 δισεκατομμύρια για να πάρει τις τράπεζες αυτός.
Είναι υποχρεωμένοι μέσα στις επόμενες μέρες, δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή έχει λήξει η προθεσμία τους, να του απαντήσουνε είτε θετικά είτε αρνητικά. Και όχι απλά να του απαντήσουνε αλλά σε πιθανή άρνηση να την αιτιολογήσουνε. Προσέξτε, νομικά πρέπει να πάνε όλοι φυλακή γιατί καταστρατηγούν τον νόμο που κάνανε οι ίδιοι και κάνουνε 37% επιπλέον έκπτωση και πουλάνε βιαστικά με όποιο πρόσχημα. Δεν είχανε λεφτά; Είχανε ανάγκη από λεφτά;
Η κατάθεση έγινε στις 15 του μηνός Μαΐου 2014 των 100 δισεκατομμυρίων για τον νόμο των μετοχών, πρέπει λοιπόν μέσα στα επόμενα 24ωρα να απαντήσουν στον Αρτέμη τον Σώρρα. συνέχεια
…………………………………………………………………………………….
ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ( Τ.Χ.Σ. ). ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ… Rothschild .
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ… ΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ…
18f96b08-a02e-4ccb-b834-ecd9d6f9255a 
Rothschild has an historic and unrivalled presence in Central and Eastern Europe and Turkey (CEET).
Our roots in the region go back to the first half of the nineteenth century as a financier and investor. Since 1990, Rothschild has played a significant role in the liberalisation, privatisation and development of the region’s economy and in the development of best practice in corporate finance. We continue to be a leading financial adviser to domestic and regional corporations, domestic and international investors, and governments in the region today. During the past three years we have advised on more M&A deals in the region than any of our competitors, including a number of landmark deals.
We view CEET as a critical market and as an integral part of our pan-European business. We have advisers on the ground in Athens, Istanbul and Warsaw and representatives in Budapest and Bucharest, as well as local partnerships in Kiev, Prague, Riga, Sofia, Tallinn, and Vilnius. There is also a wealth of knowledge about the region in our London and Paris offices. This means Rothschild can deliver seamless advice to both local and international clients interested in the region.
Inevitably, our regional expertise leads us into neighbouring countries such as the principal economies of Central Asia and Transcaucasia in collaboration with our relevant sector teams.
Our services include M&A and strategic advisory and financing advisory, including restructuring, as well as advice on privatisations. We also offer access to Rothschild’s collective intellectual capital, networked industry sector expertise, and global reach.
Our recent assignments include: in Turkey, Sberbank’s US$3.5 billion acquisition of DenizBank; in Cyprus, the Central Bank of Cyprus” restructuring and recapitalisation of the country’s banking system; in Greece, the Hellenic Financial Stability Fund’s €395 million recapitalisation and sale of New Proton Bank as well as the Hellenic Asset Development Fund’s sale of a controlling stake in DESFA to SOCAR; in Slovenia, Gorenje’s joint venture with Panasonic; in Poland, Zaklady Azotowe Pulawy’s €1.3 billion merger with Azoty Tarnow, and Mid Europa Partners’ €400 million sale of LUX MED Group to BUPA; and in Estonia, the €107 million sale of Starman to East Capital. 
……………………………………………………………………………………………
Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.
«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ. (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ)
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ. (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ)
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ. (ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ)
…………………………………………………………………………………………..
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ & ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Αδριανός Μπεζούγλωφ: Βασίλη, εχθές στην εκπομπή που κάναμε εδώ στον ART FM μετά την παρέμβαση του Αρτέμη του Σώρρα και όλα αυτά τα αποκαλυπτικά που μας είπε – τα οποία θα ήθελα να σχολιάσεις σε κάποια φάση – ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος μας είπε για μία πρόταση από τον Αρτέμη τον Σώρρα στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, θα ήθελες να μας πεις δυο λόγια για την πρόταση αυτή;
ΤΧΣ: ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
& Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Ναι. Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ιδρύθηκε το 2010 και είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου (ΝΠΙΔ). Το θέμα είναι ότι αυτό το ταμείο που ιδρύθηκε όπως ιδρύθηκε, ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ελέγχει όλες τις μετοχές των Ελληνικών τραπεζών, με ένα ποσό που έχει καθορίσει γύρω στα 50 δισεκατομμύρια. Το θέμα είναι ότι όλες οι τράπεζες τώρα έχουν αποτιμηθεί μόνο με ένα (1) ευρώ ανά μετοχή και αυτό ουσιαστικά το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ελέγχει τις μετοχές όλων των Ελληνικών Τραπεζών. Έχει λοιπόν κοστολογηθεί ότι όλες οι Ελληνικές τράπεζες οι μετοχές που τους ανήκουν είναι 50 δισεκατομμύρια. Είναι μία πρακτική αυτό για να μπορέσουνε να ελέγξουνε και να χειραγωγήσουνε και να ξεπουλήσουνε το σύστημα το τραπεζικό. Κάτι τέτοιο είχε γίνει και στην Ιρλανδία, ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αυτοί λοιπόν υποτίθεται ότι θα προσπαθούσαν να πουλήσουνε στην καλύτερη τιμή για να μπορέσει να υπάρξει ρευστότητα στις τράπεζες για να γίνονται επενδύσεις και τα λοιπά. Υποτίθεται ότι βγαίνουνε στην γύρα, ψάχνουνε να βρούνε επενδυτές και δεν βρίσκουνε επενδυτές και φτάσανε στο σημείο να πουλήσουνε τις μετοχές της EUROBANK σε ένα εβραϊκό fund το οποίο αγόρασε με έκπτωση περίπου 37%. Δηλαδή απαξιώνουνε τελείως τις μετοχές, τις μαζεύουνε σε αυτό το ταμείο και επειδή υποτίθεται δεν βρίσκουνε επενδυτές για να πουληθούνε αυτές οι μετοχές, τις ξεπουλάνε όπως είπα με μεγάλη έκπτωση, που ενώ έχει καθοριστεί με νόμο η τιμή αυτή, παραβιάζεται ο νόμος και ξεπουλιώνται σε χαμηλότερη τιμή.
Μέσα λοιπόν σε αυτό το περιβάλλον έρχεται ο Αρτέμης Σώρρας και κάνει μία πρόταση στο ταμείο αυτό δίνοντας ακριβώς το διπλάσιο ποσόν από ότι έχουνε οριοθετήσει με νόμο και λέει ότι εγώ σας δίνω 100 δισεκατομμύρια. Η πρόταση αυτή περιλαμβάνει το εργαλείο το οποίο είναι το χρηματοπιστωτικό αυτό για τα 100 δις. Και κανονικά πρέπει να απαντήσουνε. Και έχει δώσει προθεσμία 10 ημερών για να απαντήσει η πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την εξέλιξη αυτού του θέματος. Βέβαια είναι αναγκασμένοι να απαντήσουν γιατί όταν βγαίνουνε στην γύρα και ψάχνουν επενδυτή και δεν βρίσκουν και τις ξεπουλάνε αυτές που ξεπουλήσανε (μετοχές) είναι φυσιολογικό όταν έρχεται ένας επενδυτής ο οποίος λέει αγοράζω εγώ στην διπλάσια τιμή από ότι έχετε υπολογίσει εσείς, δεν έχουνε λόγο να του πούνε όχι. συνέχεια

http://alfeiospotamos.gr/?p=7030

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters