Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Στουρνάρας επέβαλλε τον ανασχηματισμό του ΥΠΟΙΚ στον (κοτζαμ) πρωθυπουργό!

 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!
Ο μέγας Σημιτανθρωπος Στουρναρας δεν υπήρχε περίπτωση να μετακινηθεί, παρα μόνον αν το επιθυμούσε ο ίδιος! Γιατί το έκανε; Μα για να βολευτεί στην απυρόβλητη θέση του διοικητή της ΤτΕ με την πενταετή θητεία, και να καλύπτει απο εκει πλέον τα εγκλήματα της διακυβέρνησης του… Αλλά ακομα και τον αντικαταστάτη του, τον επέβαλλε ο ίδιος στον Σαμαρά, παρότι ο τελευταίος είχε καταλήξει σε διαφορετικό πρόσωπο! (Τον καθηγητή Οικονομίδη).
Έτσι, ο Στουρναρας διεμήνυσε στον πρωθυπουργό πως το μόνο πρόσωπο που θα δεχόταν ο… Σόιμπλε (κατα συνέπεια ο Σημιτης), ειναι ο …Σημιτανθρωπος Γκίκας Χαρδουβελης!
Έτσι τρίτωσε λοιπόν η λαίλαπα της καταστροφής με τους διορισμένους εξωκοινοβουλευτικους που καλύπτουν και διαιωνίζουν τα εγκλήματα Σημιτη. Παπακωνσταντίνου, Στουρνάρα και τώρα Χαρδούβελη.
Το ένστικτο μας πάντως λέει πως ο τρίτος δεν θα ειναι τόσο τυχερός όσο οι προκάτοχοι του…
Ούτε πάντως ο Στουρναρας θα βγάλει την πενταετία στην τραπεζα. Οι σημερινές δηλώσεις Λαφαζάνη, μόνο τυχαίες δεν ηταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters