Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ! ΑΦΟΥ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;

e63d151a6ee76d8dd2d2ccebbea958ec_L 
Vasilis Theodoropoulos ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ……ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
………..Στο επιτελείο του νέου υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη αναζητούν εναγωνίως του λόγους της άρνησης υποβολής δηλώσεων………………………..
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ
ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΑΡΗ , ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ .
ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!
ΠΛΑΣΤΑ ΦΕΚ και Κ.Ι.Σ.
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΕΛΟΣ (αφού κάποιοι από τους πολίτες δεν πληρώνουν ποτέ, έχουμε δικαίωμα από το Νόμο να μην πληρώνουμε ποτέ όλοι οι υπόλοιποι)
………………………………………………………………………………………..
Ένας στους δυο Έλληνες δεν κατέθεσαν φορολογική δήλωση
Στα όρια του πανικού βρίσκεται η κυβέρνηση και ειδικότερα η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μοναδικό φαινόμενο. Μια εβδομάδα πριν την εκπνοή της ημερομηνίας για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων περίπου ο ένας στους δύο φορολογούμενους δεν την έχει υποβάλλει ακόμη.
Συνολικά 2,5 εκατομμύρια δηλώσεις σε σύνολο περίπου 5,8 εκατομμυρίων αναζητούνται από τους αρμόδιους του Taxis.
Χθες, σε μια πρωτοφανή ενέργεια το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά παρακαλούσε τους Έλληνες να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις δηλώσεις τους επικαλούμενοι τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες τους, υποστηρίζοντας ότι όσο πιό γρήγορα υποβάλλουν τις δηλώσεις τόσο πιο γρήγορα θα δοθεί η δόση του κοινωνικού πλεονάσματος στους δικαιούχους.
Στο υπουργείο εκτιμούν ότι το πρόβλημα δεν λύνεται εξ” ολοκλήρου ούτε με μια ολιγοήμερη παράταση καθώς ο όγκος των δηλώσεων που απομένουν είναι τεράστιος.
Αυτό που πάντως επισημαίνεται είναι ότι ακόμη κι αν δοθεί παράταση, δεν μπορούν να αλλάξουν την προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του επιπλέον φόρου που είναι η 31 Ιουλίου.
Στο επιτελείο του νέου υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη αναζητούν εναγωνίως του λόγους της άρνησης υποβολής δηλώσεων που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον δημοσιονομικό προγραμματισμό. Υπηρεσιακοί παράγοντες στην πλατεία Συντάγματος καταλήγουν στο ότι οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι προσπαθούν υποσυνείδητα να υποχρεώσουν την κυβέρνηση να μεταθέσει κατά τουλάχιστον ένα μήνα και την καταβολή των δόσεων του φόρου, καθώς στην παρούσα οικονομική συγκυρία αδυνατούν να καταβάλουν χρήματα μέσα στο καλοκαίρι.
Απειλές και παρακάλια
Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο διοικητής του ΟΓΑ δήλωσε ότι στις οικογένειες με παιδιά που δεν υποβάλουν τη δήλωση ως την Κυριακή 22 Ιουνίου δεν θα καταβληθεί η δόση του βοηθήματος στα μέσα Ιουλίου αλλά αργότερα.
Την Τρίτη, ο ίδιος αναγκάστηκε να δώσει νέα καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων και της αίτησης Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα σε μια προσπάθεια οι πολίτες να ανταποκριθούν στην πιο σημαντική υποχρέωσή τους απέναντι στο κράτος, αυτήν της υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.
Η νέα προθεσμία που καθόρισε ταυτίζεται με την τελευταία ημέρα εκπρόθεσμης υποβολής των δηλώσεων, δηλαδή την 30ή Ιουνίου.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, δήλωσε την Τρίτη ότι όσοι θέλουν να λάβουν κοινωνικό μέρισμα με τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια θα πρέπει να υποβάλουν φορολογική δήλωση και αίτηση ως τις 30 Ιουνίου, όπως διαβάζουμε στο koolnews.gr. Δηλαδή όλα τα επιδόματα που δίνει αυτή την περίοδο το κράτος έχουν συνδεθεί απόλυτα με τις φορολογικές δηλώσεις και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους σε μια προσπάθεια να σπεύσουν οι πολίτες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών και να εκπληρώσουν την εν λόγω υποχρέωσή τους.
http://www.prismanews.gr/index.php/oikonomia/item/78951-forologiki-dilwsi

http://alfeiospotamos.gr/?p=7559

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters