Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22/6/2898/Ωρα:20.00 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙ END ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Viky Charalambous Ε5
Μόλις ενημερώθηκα από το Λουτράκι, ότι έπεσαν τηλεφωνήματα με "Προειδοποιητικό μήνυμα" για να σταματήσουμε την αυριανή πολιτιστική εκδήλωση.. Τόσο πολύ τρομάζουν για την πολιτιστική χαρούμενη εκδήλωση που οργανώνεται από τους Ενεργούς Ελεύθερους Έλληνες; Παραδοσιακοί χοροί από σύλλογο τοπικό, μουσική ονειρική από τα μαγεμένα χέρια του αγαπημένου μας Απολλώνιου, λοκουμάδες τις γιαγιάς και ομιλίες για τα έργα που μελετήθηκαν για την ανάπτυξη του Δήμου! Στο λιμάνι και με άδεια γραπτή από το Δήμο!
Τι θα κάνουν δηλαδή; Θα σταματήσουν την εκδήλωση; Δεν πειράζει.. Εμείς θα πάμε! Θα είμαστε ελπίζω πάνω από 1500 άτομα!
Θα πάμε και θα μιλάμε μεταξύ μας.! Και θα μιλάνε οι ψυχές μας. Και θα χορέψουμε ΣΥΡΤΟ και ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ!!!!
Και θα μιλάμε ΔΥΝΑΤΑ.. Και πάλι εμείς αυτό που θέλουμε ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΜΑΣ η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ
Η ομάδα Λουτρακίου, σε συνδιασμό με την ομάδα Αττικής, Κορίνθου και της δικής μου βοήθειας, οργάνωσαν με δικά τους έξοδα και κόπο όλη την προσπάθεια αυτή. Βγήκαν με τηλεβόες στο δρόμο, σε όλες τις γειτονιές, φόρεσαν τα πικέτα και έκαναν στις πλατείες παρουσίαση, έβαλαν ραδιοφωνική διαφήμιση, έκαναν προσκλήσεις, εκτύπωσαν πόστερς, έφτιαξαν κείμενα, ενοικίασαν ηχητικό σύστημα, οθόνη και προτζέκτορα, φωτισμό, έστειλαν προσκλήσεις, ετοίμασαν τεχνικούς κτλ κτλ.
Μια διαδικασία που γίνεται από όλες τις ενεργές ομάδες των Ελεύθερων Ελλήνων που οργανώνουν εκδηλώσεις και συναντήσεις. Για να έχουν την δική τους ενημέρωση και για να μπορέσουν να μεταλαμπαδεύσουν την δική τους γνώση προς τους συμπολίτες τους.
Και αυτό είναι δικαίωμα μας και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να μας το ΜΕΙΩΣΕΙ!
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ.
Αύριο είναι ΓΙΟΡΤΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ! Ακόμα μια ΕΛ-ΛΗΝΩΝ Συνέλευσις !
Να είστε όλοι εκεί.. Είτε με φυσική παρουσία, είτε με την ψυχή. Θα συντονίσουμε και πάλι τις ψυχές μας. Ελληνικά, Περήφανα και Ειρηνικά..
ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Ομιλητές: Βίκυ Χαραλάμπους, Σέβη Λαμπράκη, Τοπικοί Ενεργοί Πολίτες
Θα απευθύνουν Χαιρετισμό ο Αρτέμης Σώρρας και ο Πρόεδρος του οργανισμού ΕΙ-END Δρ Λαμπράκης.

https://www.facebook.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters