Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Τα μπαλόνια της ευτυχίας…

pic1-ballons-of-happiness
Σε κάποιο σεμινάριο, ο ομιλητής ξαφνικά σταμάτησε την ομιλία του και αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα δρώμενο, με όλους όσους τον παρακολουθούσαν.
Άρχισε, δίνοντας στον καθέναν τους από ένα μπαλόνι. Ζητήθηκε από όλους, να γράψουν το όνομά τους πάνω στο μπαλόνι τους και τα συγκέντρωσε σε ένα άλλο μεγάλο δωμάτιο.
Κατόπιν προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους ακροατές του να μπουν σε αυτό το δωμάτιο και να βρουν μέσα σε 5 λεπτά, το μπαλόνι με το όνομά τους. Όλοι ξαφνικά άρχισαν μανιωδώς να ψάχνουν για το μπαλόνι τους και όπως ήταν φυσικό, κανένας δεν κατάφερε να το βρει σε 5 λεπτά.
Στη συνέχεια ο ομιλητής, τους ζήτησε να πιάσουν από ένα μπαλόνι στην τύχη και να το δώσουν σε αυτόν που έγραφέ το όνομά του. Μέσα σε 5 μόλις λεπτά, όλοι είχαν το μπαλόνι τους ξανά πίσω στα χέρια τους!
Τότε, τους κάλεσε πάλι μέσα στην αίθουσα του σεμιναρίου και τους είπε:
“Αυτό συμβαίνει στη ζωή μας. Όλοι μας ψάχνουμε με αγωνία την ευτυχία γύρω μας, χωρίς να ξέρουμε που πραγματικά βρίσκεται. Η ευτυχία μας βασίζεται στην ευτυχία των άλλων. Δώστε τους τη δική σας ευτυχία και έτσι θα πάρετε και εσείς τη δική σας. Και αυτός είναι ο σκοπός της ανθρώπινης ύπαρξης: η αναζήτηση της ευτυχίας.”

http://dioskouroiolympia96.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters