Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Κομάντο Ελλάδας – ΗΠΑ σε κοινή στρατιωτική άσκηση!!! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ;

ΠΝΕΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο,ΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΝΕΠΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΒΡΑΪΚΗ…»ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ…

Επίλεκτες μονάδες των δύο στρατευμάτων

askisi14_b2
Μία ακόμα κοινή άσκηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ επίλεκτων μονάδων του ελληνικού στρατού με αντίστοιχες μονάδες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.
Η πρώτη έγινε στις 8 Μαρτίου στο αεροδρόμιο Στεφανοβίκειου με την διεξαγωγή της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Προσβολή Εχθρικού Α/Δ με Αεροκίνητη Επιχείρηση» την νύχτα.
Τελευταία στη σειρά των ασκήσεων ήταν η κοινή εκπαίδευση των πρασινοσκούφηδων της 32ης  Ταξίαρχιας Πεζοναυτών «Μοραβάς» και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού με την 22nd  Marine Expenditionary Unit.
Στις επιχειρήσεις χρησιμοποιήθηκαν στο έδαφος οχήματα HUMMER, μηχανές ΥΑΜΑΗΑ και άρματα Λέοπαρντ ενώ στον αέρα πέταξαν από ελληνικής πλευράς επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι, ελικόπτερα Χιούι αλλά και τα καινούργια μεταφορικά ελικόπτερα NH-90 της αεροπορίας στρατού.
Η αμερικανική πλευρά συμμετείχε με 90 στελέχη Πεζοναυτών και 40 Αεροπορίας Στρατού ενώ τα πτητικά μέσα περιελάμβαναν, Ε/Π CH-53, V-22 OSPREY, ΕΕ/Π ΑΗ-1W και Ε/Π UH-1H.
askisi12

askisi13

askisi15

http://www.news.gr/politikh/exoterikh-politikh/article/134654/komanto-elladas-hpa-se-koinh-stratiotikh-askhsh.html
………………………………………
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ END Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ…ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…



http://alfeiospotamos.gr/?p=576

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters