Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA)

Έκτακτη Ανακοίνωση! Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ...ΔΙΑ-ΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ! Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!

Φωτογραφία: Vasilis Theodoropoulos ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ. Η ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ " ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ " ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ. 
ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ .......ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ 101,5 ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/2 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. Η ΩΡΑ ΜΑΣ.

Νίκος Τανάλιας: ΣΤΟ Sports Arena = παλαίστρα αθλητισμού
ΠΑΟΚ sports arena = παλαίστρα αθλητισμού του ΠΑΟΚ
Παλεύουμε οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!


ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ !!!!!!!! 

Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA) Αντώνη Τρίτση 12 Τ.Θ. 21069 T.K: 55510 
Πυλαία, Θεσσαλονίκη



Sports arena = παλαίστρα αθλητισμού ΠΑΟΚ sports arena = Παλαίστρα αθλητισμού του ΠΑΟΚ Παλεύουμε οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Και στην παραλία γίνεται η γιορτή. Αρκεί να είναι εκεί οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες. Χωράει πολλούς η παραλία της Θεσ/νίκης. Και πετάμε και τους προδότες στην θάλασσα, πάντοτε με την πένα. Το καθεστώς είναι τώρα ένα πληγωμένο θηρίο. Σφαδάζει. 

Προσοχή! Απελπισμένο βγάζει τα νύχια του.

Προσοχή Ελληνίδες και ΄Ελληνες! Εγκράτεια και ψυχραιμία!
Το δυναστικό καθεστώς εξουσίας θέλει αίμα. Το δικό μας το αίμα.

Ποιά από τα καθεστωτικά μιάσματα θα είναι στην Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο; Πηδάνε σαν αρουραίοι. Είθε όλες και όλοι να πνιγούν σαν αρουραίοι!

Στην Παλαίστρα Αθλητισμού (sports arena) του ΠΑΟΚ, οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες παλεύουμε με την πένα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των πατρίδων μας. Εμείς είμαστε αμφότερες οι πατρίδες μας: Ελλάς και Κύπρος!
Είναι μεν ό πόλεμός μας τούτος ένας πόλεμος της πένας, αλλά αυτή η πένα είναι που ματώνει το φαυλοκρατικό καθεστώς εξουσίας! Κάθε άλλη ―άνευ φρονήσεως― πράξις ματώνει εμάς, τις Ελληνίδες και τους ΄Ελληνες.
Προσοχή και εγκράτεια λοιπόν! Επί 2.336 έτη συναπτά, από το 322 π.Χ., το δυναστικό καθεστώς εξουσίας ―πρόσφατα με την τυραννική φαυλοκρατία της κομματοκρατίας― τρέφεται με το αίμα ανθρώπων ελληνικών, αίμα Ελληνίδων και Ελλήνων.
Φτάνει πιά! Ως εδώ! Καιρός να πετάξουμε το δυναστικό καθεστώς εξουσίας στην θάλασσα, πάντοτε με την πένα.
Νυν υπέρ πάντων αγών! Τώρα είναι ο υπέρ πάντων αγών!
(Παιάνας Σαλαμινομάχων, Αισχύλου Πέρσαι, 405)

Διεύθυνση

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 
Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA)
Αντώνη Τρίτση 12 
Τ.Θ. 21069 
T.K: 55510 Πυλαία, Θεσσαλονίκη 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ +30 2310 472551 - 472561 ΦΑΞ+30 2310 476313 E-MAILpaokbc@otenet.gr 

* Στο PAOK Sports Arena, λειτουργεί ασύρματο δίκτυο (WI-FI), με ελεύθερη πρόσβαση στην κεντρική σάλα του γηπέδου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΟΚ PAOK SPORTS ARENAΑντώνη Τρίτση 12 Τ.Θ. 21069  T.K: 55510 Πυλαία, Θεσσαλονίκη 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΗΠΕΔΟΥ +30 2310 471709



ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ARTFM 6-2-14



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters