Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πρόεδρος Ελλήνων Ουκρανίας: Παρλαπίπες του MEGA... ότι κυνηγάνε Έλληνες και απαγόρευσαν τα ελληνικά στην Ουκρανία

Απίστευτη προπαγάνδα MEGA στον πόλεμο Ρωσίας-ΕΕ

Το ότι υπάρχουν ακραία, φιλοναζί στοιχεία στην Ουκρανία (το στρατιωτικό σκέλος της Μέρκελ όπως λέει κι ο Τράγκας) είναι αναμφισβήτητο αλλά μέχρι το σημείο ότι δέρνουν και κυνηγάνε Έλληνες, είναι μια προπαγάνδα δρόμος. Σε ρεπορτάζ του MEGA αναφέρονται διάφορα πράγματα στο όνομα της Προέδρου των Ελληνικών Κοινοτήτων Ουκρανίας, τα οποία όμως δεν την ακούμε να τα λέει, παρά τις μπαρούφες του MEGA ότι "ζήτησε να γίνει στα ελληνικά η συνομιλία γιατί τα τηλέφωνα καταγράφονται" (λες και αν θέλουν δεν βρίσκουν άτομο να μιλάει ελληνικά να τους πει τι είπε...). Σύμφωνα με το MEGA:

Ξυλοδαρμούς και απειλές κατά Ελλήνων ομογενών από νεοναζιστική οργάνωση κατήγγειλε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα αλλά κυρίως για τη νέα πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες που ζουν εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Ζαν Ασελμπορν, καταδίκασε χθες τα μέτρα για την απαγόρευση της χρήσης των μειονοτικών γλωσσών όπως τα ρώσικα, τα ρουμάνικα, τα ουγγρικά και τα ελληνικά που αποφάσισε η Ουκρανική Βουλή μετά την ανατροπή των συσχετισμών από την απομάκρυνση Γιανουκόβιτς, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τους φόβους όσων διαπίστωναν το προηγούμενο διάστημα την έντονη παρουσία ακροδεξιών ομάδων στους δρόμους του Κιέβου.
Δείτε τι λέει η ρεπόρτερ του MEGA 
 

Η δε Δούρου έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση :
«Στο στόχαστρο της άκρως επικίνδυνης νεοναζιστικής οργάνωσης της Ουκρανίας, ‘Δεξιός Τομέας’, που καλεί τα μέλη της να πάρουν τα όπλα και να κατέβουν στους δρόμους, βρίσκονται οι Έλληνες ομογενείς. Μάλιστα η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων Ουκρανίας, Αλεξάντρα Προτσένκο, κατήγγειλε ξυλοδαρμούς ομογενών και κλίμα εκφοβισμού. Ωστόσο αυτές τις εξελίξεις δεν προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας μας... μπλαμπλα
Είναι προφανές ότι οι 150 χιλιάδες ομογενείς που βρίσκονται στο στόχαστρο των νεοναζί, δεν εντάσσονται στις προτεραιότητες του υπουργείου Εξωτερικών. Εξ ου και η αφωνία του κ. Βενιζέλου».

Παρλαπίπα 1η λοιπόν: Όσον αφορά την δήθεν απαγόρευση να μιλάνε ελληνικά που ψηφίστηκε δήθεν από το κοινοβούλιο... καμία σχέση. Απλά καταργήθηκε ένας νόμος που θα έκανε τη βουλγάρικη και τη ρώσικη 2η επίσημη γλώσσα σε κάποιες περιοχές της Οδησσού που κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από Βούλγαρους και Ρώσους (δείτε εδώ) αλλά όχι και ότι απαγορεύθηκαν τα ελληνικά!! Οι μόνοι που αντέδρασαν ως τώρα είναι οι Βούλγαροι καθώς μόνο αυτούς (και τους Ρώσους) αφορά και η παραπληροφόρηση για τα ελληνικά οφείλεται στο γεγονός ότι ο Βούλγαρος ΥΠΕΞ ενημέρωσε τους υπόλοιπους σε συνάντηση της επιτροπής Visegrad, μια επιτροπή στην οποία συμμετείχει και Βενιζέλος πριν 3 μέρες. Τα ελληνικά δεν θα γίνονταν ούτως ή άλλως επίσημη τοπική γλώσσα αφού σε καμία περιφέρεια της Ουκρανίας οι Έλληνες δεν είναι πάνω από το 10% του πληθυσμού όπως όριζε ο νόμος

Παρλαπίπα 2η:
Η ίδια η Πρόεδρος των Ελληνων της Ουκρανίας με δηλώσεις της στο gr.euronews.com δίνει μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που πάει να περάσει το MEGA και η Δούρου... και δηλώνει "κανείς δεν μας μυνηγάει"...
Διαβάστε τι λέει

Η Αλεξάνδρα Προτσένκο είναι η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων όλης της Ουκρανίας. Μένει και εργάζεται στην Μαριούπολη, όπου είναι και η βάση των περισσότερων ομογενών που βρίσκονται στην χώρα.
“Αυτές τις ημέρες είμαστε διαρκώς με το τηλέφωνο στο χέρι. Η αλήθεια είναι ότι μας έπιασε πανικός, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι γίνεται, παρακολουθούμε τις ειδήσεις στην τηλεόραση. Ωστόσο οφείλω να τονίζω ότι δεν έχουμε καμία απολύτως αναφορά για συμμετοχή Ελλήνων στα επεισόδια και πολύ περισσότερο για οποιονδήποτε τραυματισμό”.
 
συνέχεια στο http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/02/mega_27.html


Aνανέωση ανάρτησης:

Το ΠΑΣΟΚ κάνει αναφορά στην τοποθέτηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας λέγοντας πως αυτή έδωσε αποστομωτική απάντηση στην σκόπιμη κινδυνολογία καθώς με ανακοίνωσή της διαβεβαιώνει πως είναι σε συνεχή επαφή από την αρχή της κρίσης με τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές στην Ουκρανία και  πως οποιαδήποτε αναφορά για επιθέσεις σε βάρος του ελληνισμού είναι «κακόβουλη», «ανυπόστατη» και «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».


http://kolotoubes.blogspot.gr/2014/02/mega.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters