Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

END Το Ποτάμι Δεν Γυρίζει Πίσω



 Η Βασιλική με πολύ απλά λόγια έχει καταθέσει ξεκάθαρη άποψη για την πρόταση του Αρτέμη Σώρρα. Με δυο λόγια η Βασιλική παροτρύνει τον κάθε πολίτη να ερευνήσει το θέμα με σοβαρότητα, και επειδή είναι βέβαιη ότι ο πολίτης θα πειστεί για την γνησιότητα της πρότασης, τον καλεί να μετουσιωθεί σε ενεργό πολίτη και με την δική του υποστήριξη να κερδίσουμε τα αυτονόητα. Δηλαδη, να τελεσφορήσει ο αγώνας του Αρτέμη Σώρρα που δεν είναι άλλος παρά η αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Εν ολιγοις, απαιτόντας τα $650δις θα επέλθει η οικονομική απελευθέρωση της Ελλάδας και της Κύπρου.
Επιπλέον η Βασιλική καλεί όλους τους δήμαρχους ως πρώτο βήμα να έρθουν σε συνεννόηση και συμφωνία με την END και τον Αρτέμη Σώρρα με σκοπό να εφαρμοστούν όλα τα επενδυτικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για τους δήμους, αντλώντας κονδύλια από το παγκόσμιο καταπίστευμα.



Η υποστήριξη του κάθε ενός από εμάς προς τον Αρτέμη Σώρρα συμβάλει στην επιτυχία της προσπάθειας της END για την κάθοδο των $650δις.
Παρόλα τα εμπόδια τα οποία προβάλλονται πολλαπλώς και πανταχόθεν δεν πρόκειται να αποθαρρύνουν ούτε τον Αρτέμη Σώρρα ούτε τους συνοδοιπόρους και συναγωνιστές του.

Παραγωγή, μουσική και βίντεο μοντάζ: https://www.endcyprusdebt.com - https://www.youtube.com/user/ENDinfo1
Ηχητικό απόσπασμα: Εκδήλωση ενημέρωσης πολιτών στην Σύρο 15/12/2013 με τον Στρατηγό Ε.Α Γιώργο Καρδαμίτση.για τα $600δις που έχει καταθέσει ο οργανισμός EI-END (End National Debt) και ο Αρτέμης Σώρρας στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας.
http://ei-end.blogspot.com/2013/12/ei...

Οι πανοραμικές εικόνες της Ελλάδας πάρθηκαν από το έξοχο βίντεο με τίτλο "Πετώντας πάνω από την Ελλάδα"-"Flying over Greece". *Αρχικός τίτλος «Visions of Greece» http://www.youtube.com/user/ChaniaCre...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters