Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Η μεγάλη συγκέντρωση του Αρτέμη Σώρρα και του Οργανισμού END στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Θεσσαλονίκης τελικά δεν θα γίνει με ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης που δεν θέλει να ακουστεί η αλήθεια για την προσφορά των 600δις...

Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο Θεσσαλονίκης εδώ και 3 εβδομάδες με 2 συμβόλαια, τελικά ανακοινώθηκε από την....
ΓΓ Αθλητισμού Υπ. Πολιτισμού ότι δεν θα παραχωρηθεί το στάδιο διότι η συγκέντρωση είναι πολιτική (μόλις χθες το βράδυ) για να μην μπορεί να αντιδράσει ο Σώρρας...δηλαδή μια φθηνή και αισχρή δικαιολογία για να αναβληθεί η συγκέντρωση.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη διότι αμέσως κλείστηκε το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση την ίδια μέρα και ώρα (Κυριακή 9.2.2014 5μμ).

Ήταν μια ενέργεια από την κυβέρνηση που έδειξε τον πανικό και το φόβο της απέναντι στον Σώρρα, διότι το Αλεξάνδρειο δεν μπορεί να το γεμίσει η ΝΔ, με το ΠΑΣΟΚ μαζί.

Τελικά αυτό που κατάφεραν είναι η εκδήλωση να γίνει σε άκομη μεγαλύτερο στάδιο...και θα είναι ακόμη μεγαλύτερη η τρομάρα που πάρουνε.

ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ ... 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8513.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters