Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Elassonacity Olympia Drwmena Olympos-Ellas

Παρακαλούνται οι τσάτσοι και τα λαμόγια που τηλεφωνούν με απόκρυψη στα γραφεία της εφημερίδας και απειλούν "Θεούς και Δαίμονες" για το θέμα της υπόθεσης "Αρτέμης Σώρρας και 600 δις δολλάρια" να σταματήσουν τους εκβιασμούς, δεν κωλώσαμε σε άλλα και άλλα όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα το κάνουμε και τώρα. Η δουλειά μας είναι να δημοσιοποιύμε τα πάντα, αυτό σημαίνει δημοκρατία στην δημοσιογραφία και ο κόσμος να έχει το δικαίωμα να κρίνει. Μας βαφτίσατε νεοδημοκράτες, κουκουέδες, πασόκους, καμμένους, συριζαίους, αναρχικούς, άθεους, δωδεκαθειστές, χριστανουποταγμένους και παρόλα αυτά ο κόσμος μας εμπιστεύεται.

Τα περαστικά μου... Λαμόγια!!!


ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ELASSONACITY KAI ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΜΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΜΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ......ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.....ΕΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΝΗΘΕΙ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ Ε4 ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!!!!!!!!
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/11/elassonacity-olympia-drwmena-olympos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters