Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Kι όμως, δεν γνωρίσαμε ακόμη την κορύφωση του πάθους ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους περίφημους παπανδρεικούς.

Τα όσα είπε ο Δραγασάκης, για να δικαιολογήσει μεταξύ άλλων την ακατάσχετη παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι παρά τα προκαταρκτικά μιας σχέσης που θέλει δύο άνδρες, να μοιράζονται ακόμη κι αυτή την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: Eξι μήνες θα προεδρεύει ο Αλέξης και έξι μήνες ο Γιώργος Παπανδρέου στο κόμμα της Κουμουνδούρου!

Αυτή η συμφωνία κλείστηκε σε μυστική συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στις ΗΠΑ!

Ο Δραγασάκης δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να αρχίζει να προετοιμάζει το έδαφος για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Το φιλοαμερικανικό δίδυμο Αλέξη-Γιώργου αποτελεί την made in USA απάντηση στους φιλογερμανούς Σαμαρά-Στουρνάρα.

«Αδικούμε τον κ. Παπανδρέου-δήλωσε ο Δραγασάκης- είχε πει το λεφτά υπάρχουν, με την έννοια πού πάνε τα λεφτά. Το 2008 η κυβέρνηση είχε να διαχειριστεί περίπου 60 δις ευρώ. 15 δις από την αύξηση του ΑΕΠ, 4-5 δισ. ευρώ από κοινοτικούς πόρους και άλλα 39 δισ. ευρώ από δανεισμό. Άρα, το ερώτημα ήταν πού πάνε τα λεφτά». Και με το ίδιο σκεπτικό πρόσθεσε ότι το ερώτημα «πού θα βρείτε τα λεφτά» που απευθύνεται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άτοπο".

Την ίδια στιγμή ο Σαμαράς,με τον τρόπο της διακυβερνησής του, εμφανίζεται κρατιστής, και όμηρος του βαθέως κράτους του Μαξίμου. Aρνούμενος να πραγματοποιήσει την μεταρρυθμιστική επανάσταση του παρα-κρατικού μηχανισμού που έχει ανάγκη ο τόπος, όλο και περισσότερο συγκλίνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Η κυβερνητική πολιτική, με τους διαρκείς φόρους και την υπεράσπιση του διεφθαρμένου δημοσίου, δεν αφήνει περιθώρια στην φαντασία των κεντρώων ψηφοφόρων να υποθέσουν τι διαφορετικό θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πλέον διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ εκτός από την κούφια ρητορική των στελεχών τους. Μιλάμε για την απόλυτη ήττα της συγκυβέρνησης.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Στο μεταξύ εντός του κοινοβουλίου διαμορφώνεται αθόρυβα ένα νέο "κόμμα" μέσα από μια συνεργασία που όσο περνάνε οι μέρες και θα πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα γίνεται όλο και πιο έντονη: Τα εσωκομματικά στρατόπεδα Καραμανλή-Ντόρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και σ΄αυτές έρχονται να προστεθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς και πολλοί ανεξάρτητοι βουλευτές.

Ο Σαμαράς επιλέγει να αυτοκτονήσει πολιτικά έχοντας να επιδείξει σαν πρωθυπουργός μία και μόνο ρήξη με το παρελθόν-το κλείσιμο της ΕΡΤ-το οποίο κι αυτό άφησε στην μέση με αποτέλεσμα οι κηφήνες της Αγίας Παρασκευής-δεν είναι όλοι βέβαια-να εξακολουθούν να πληρώνονται και ο μήνας για δαύτους να έχει εννιά.

Εδώ ολοκληρώνεται το "μεταρρυθμιστικό" έργο των Σαμαρά-Βενιζέλου-Στουρνάρα. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι. Να γίνει το γρηγορότερο κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να γίνουμε ακόμη περισσότερο μπουρδέλο και μέσα από αίμα και εθνικές απώλειες να χτίσουν-όσοι επιβιώσουν-την νέα Ελλάδα, χωρίς δημοσίους υπαλλήλους-κομματικούς στρατούς, εάν στο μεταξύ έχουν πάρει το μαθημά τους.

Άει σιχτίρ παλιομαλάκες...


http://kourdistoportocali.com/post/31672/gaptsipras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters