Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

24 δικογραφίες στην βουλή για το δίδυμο της διαφθοράς!


Εσχάτη προδοσία, αποδοχή παράνομου χρέους και υποστήριξη συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων είναι το δια ταύτα λίγων μόνο από τις 20 «καυτές» δικογραφίες που έχει διαβιβάσει ο Άρειος Πάγος στην παρούσα Βουλή κατά του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου. 
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του αρμόδιου κοινοβουλευτικού γραφείου, ανακηρύσσεται σε πρωταθλητή στο «σπορ» συγκέντρωσης μηνύσεων με δεύτερο – σε απόσταση – να αναδεικνύεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ενδεικτικό είναι δε, ότι οι δυο τους συγκεντρώνουν σχεδόν τις μισές από τις συνολικά 77

δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί και έχουν κατατεθεί στην Βουλή από τον Ιούλιο του 2012 έως σήμερα. Εάν σε αυτές προσμετρηθούν και όσες ήρθαν κατά την περίοδο της διακυβέρνησής τους, τότε ο αριθμός ξεπερνά τις 100! Ειδικότερα, για τον κ. Παπακωνσταντίνου έχουν φθάσει στην Βουλή 14 δικογραφίες που αφορούν σε ενέργειες και παραλήψεις κατά την θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών και έξι στην περίοδο που ήταν στο υπουργείο Περιβάλλοντος. 
Το πρώτο κομμάτι περιλαμβάνει κρίσιμο υλικό όπως η υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ» η οποία πιθανότατα θα τον οδηγήσει στο Ειδικό Δικαστήριο, καθώς και άλλες για εσχάτη προδοσία, ενώ στο δεύτερο βρίσκονται υποθέσεις υποβάθμισης του περιβάλλοντος προκειμένου να υποστηριχθούν -όπως σημειώνουν οι δικογραφίες –- ιδιωτικές επιχειρήσεις ενέργειας.

Κατά του κ. Παπανδρέου έχουν διαβιβαστεί δέκα δικογραφίες μεταξύ των οποίων πρόκληση οικονομικής ζημιάς στην χώρα, εξαπάτηση εκλογέων, απάτης για το «λεφτά υπάρχουν», μεταφοράς ψευδών ειδήσεων για επαπειλούμενο πραξικόπημα αλλά και η αναφορά του πρώην Οικονομικού Εισαγγελέα, κ. Γρηγόρη Πεπόνη μετά τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες υπογράφηκε το μνημόνιο. Ο κατάλογος της πρώτης πεντάδας με τις περισσότερες μηνύσεις κλείνει με τους κ.κ. Ε. Βενιζέλο, Γ. Στουρνάρα και Σ. Κεδίκογλου.

Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters