Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Το Βατικανό, οι εξωγήινοι και ο Αντίχριστος


Η επιβεβαίωση της εξωγήινης νοημοσύνης θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις στο επίπεδο των θρησκευτικών δογμάτων, ενδεχομένως προκαλώντας τους θεολόγους να ερμηνεύσουν τις γραφές έτσι ώστε να φιλοξενήσουν τις νέες ανακαλύψεις.

Ωστόσο, μια έρευνα σε ανθρώπους με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις έδειξε ότι η πίστη τους δεν θα επηρεαστεί από την ανακάλυψη εξωγήινης νοημοσύνης, και μια άλλη μελέτη, που διενεργήθηκε από τον Ted Peters του Pacific Lutheran Theological Seminary, δείχνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα αφήσουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις να επηρεαστούν από αυτό. Έρευνες  θρησκευτικών ηγετών δείχνουν ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό ανησυχούν ότι η ύπαρξη εξωγήινης νοημοσύνης θα μπορούσε να αντιβαίνει ριζικά τις απόψεις των οπαδών της θρησκείας τους. Η Gabriel Funes, επικεφαλής αστρονόμος του Αστεροσκοπείου του Βατικανού και παπική σύμβουλος για την επιστήμη, δήλωσε ότι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι πιθανό να καλωσορίσει θερμά τους εξωγήινους.



Η Επικοινωνία με εξωγήινη νοημοσύνη δεν θα ήταν εντελώς ασήμαντη για τη θρησκεία. Η μελέτη του Peters έδειξε ότι οι περισσότεροι μη-θρησκευόμενοι άνθρωποι, και μια σημαντική πλειοψηφία των θρησκευόμενων ανθρώπων, πιστεύουν ότι ο κόσμος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια θρησκευτική κρίση, ακόμη και αν η δικές τους πεποιθήσεις δεν επηρεαστούν. Η Επικοινωνία με εξωγήινη νοημοσύνη θα είναι πιο πιθανό να προκαλέσει ένα πρόβλημα για τις δυτικές θρησκείες, ιδίως στις παραδόσεις του Χριστιανισμού, λόγω της γεωκεντρικής φύσης των δυτικών θρησκειών. Η ανακάλυψη εξωγήινης ζωής δεν θα έρχονταν σε αντίθεση με τις βασικές έννοιες του Θεού, όμως, και βλέποντας ότι η επιστήμη αμφισβητήθηκε από τα πάγια θρησκευτικά δόγματα αλλά προσαρμόστηκαν κατά το παρελθόν, για παράδειγμα, με τη θεωρία της εξέλιξης και τις διδασκαλίες του Giordano Bruno, είναι πιθανό ότι οι υπάρχουσες θρησκείες θα προσαρμοστούν παρόμοια στις νέες συνθήκες. Κατά την άποψη του Musso, μια παγκόσμια θρησκευτική κρίση είναι απίθανη ακόμα και για τις Αβρααμικές θρησκείες, καθώς μελετώντας τις ίδιες  και άλλες Χριστιανικές, ακόμα και τις πιο «ανθρωποκεντρικέν» των θρησκειών, δεν είδε καμία αντίφαση μεταξύ της θρησκείας και την ύπαρξη εξωγήινης νοημοσύνης. Επιπλέον, οι πολιτιστικές και θρησκευτικές αξίες ενός εξωγήινου είδους θα ήταν πιθανό να μοιραστούν μέσα στην πάροδο των αιώνων αν η επαφή είναι να συμβεί από το ραδιόφωνο, πράγμα που σημαίνει ότι αντί να προκαλέσει ένα τεράστιο σοκ για την ανθρωπότητα, οι πληροφορίες αυτές θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως πολύ αρχαιολογικές και ιστορικές δείτε αρχαία αντικείμενα και κείμενα.

Ο Dick εικάζει ότι η decipherable μήνυμα από εξωγήινη νοημοσύνη θα μπορούσε να ξεκινήσει μία διαστρική ανταλλαγή γνώσεων σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης των θρησκειών που ένας εξωγήινος πολιτισμός μπορεί να φιλοξενήσει. Ο Billingham θεωρει ότι ένα εξαιρετικά προηγμένος και φιλικός προς εμας εξωγήινος πολιτισμός θα μπορούσε να θέσει τέλος στις σημερινές θρησκευτικές συγκρούσεις και να οδηγήσει σε μεγαλύτερη θρησκευτική ανοχή σε όλο τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, η Jill Tarter προβάλλει την άποψη ότι η επαφή με μια εξωγήινη νοημοσύνη θα μπορούσε να εξαλείψει τη θρησκεία, όπως την γνωρίζουμε και να εισαγάγει την ανθρωπότητα σε μια σφαιρική πίστη.


Ο Αντίχριστος είναι μια χριστιανική έννοια που βασίζεται στην ερμηνεία των χωρίων της Καινής Διαθήκης. Στην Καινή Διαθήκη, ο όρος "αντίχριστος" εμφανίζεται πέντε φορές σε 1 Ιωάννη και 2 John, μία φορά σε πληθυντικό και τέσσερις φορές στον ενικό.


Στην παραδοσιακή χριστιανική πίστη, ο Ιησούς ο Μεσσίας εμφανίζεται για δεύτερη φορά στη Γη, για να αντιμετωπίσει την εμφάνιση του σχήματος του Αντίχριστου. Ακριβώς όπως ο Χριστός είναι ο σωτήρας και το ιδανικό μοντέλο για την ανθρωπότητα, ο αντίπαλός του στο τέλος των ημερών θα είναι ένα ενιαίο σχήμα συμπυκνωμένου κακού, σύμφωνα με τον Bernard McGinn.


Τα μυστικά του Βατικανού για τους Εξωγήινους

Θα μπορούσε ένα από τα πιο ιερά μέρη στη Γη να στεγάσει επίσης μυστική γνώση περί εξωγήινης ζωής; Η πορεία προς την αποκάλυψη ακριβώς μπορεί να βρίσκεται σε ιερό έδαφος: στο Βατικανό.

ο Αντίχριστος 

Η Μεγάλος Deceiver. Γόης των μαζών. Η Bringer του Αρμαγεδδώνα. Κάθε πολιτισμός και θρησκεία στον πλανήτη πιστεύει ότι ένας πονηρός θα εγκαινιάσει το τέλος των ημερών. Αλλά ποιος είναι αυτός ο Αντίχριστος; Και πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα τον σταματήσουμε;

Disclaimer: Οι ADS στο παρόν άρθρο δεν τοποθετούνται από, ή που εγκρίθηκε από, τη δέουσα επιμέλεια.  


Αγαπητέ Κύριε Ιησού, 

είμαι ένας αμαρτωλός που χρειάζεται συγχώρεση και Σου ζητώ να με συγχωρέσεις. Πιστεύω ότι είσαι Σωτήρα και Κύριο που έχυσε το αίμα σας και πέθανε για τις αμαρτίες μου να συγχωρεθεί, και αναστήθηκε από τους νεκρούς? Θα ζήσει για πάντα. Έρχομαι από (μετανοήσουν) τις αμαρτίες μου και να καλέσει Μπορείτε Ιησού Χριστού από τη Ναζαρέτ να έρθει στην καρδιά και τη ζωή μου ως Σωτήρα και Κύριο. Παρακαλώ, βοηθήστε με να δοξάζουμε στα όλα όσα λέμε και κάνουμε. Θέλω να εμπιστεύονται και να ακολουθήσετε σας, όπως ο Κύριός μου και την προσωπική Σωτήρα. Σε όλο τον ισχυρό όνομα του Ιησού Χριστού από τη Ναζαρέτ προσεύχομαι. Αμήν. 


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ / beforeitsnews.com
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7788.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters