Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: Πανγαία αξίας 653 εκ. Ευρώ, μόλις 161 εκ. Ευρώ! Και ο Άκης, πανίσχυρος ένιωθε όταν τα έκανε…


 

ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟΝ “ΕΠΕΝΔΥΤΗ”! Εταιρείες του οποίου διώκονται για σκάνδαλα ακόμα και στην Ευρώπη!

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 600 ΕΚ. ΕΥΡΩ!

Και όλα αυτά, με το δικό μας, δημόσιο χρήμα…

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Με επίσημο δελτίο τύπου επιβεβαιώνονται οι όροι της σκανδαλώδους πώλησης της “Πανγαίας”, ενέργεια που σίγουρα θα αποτελέσει αντικείμενο διερεύνησης στο μέλλον, εάν ολοκληρωθεί.

Όπως είχε αποκαλύψει το Ολυμπία, εταιρείες του “επενδυτή” ήδη βρίσκονται αντιμέτωπες με την

δικαιοσύνη για παρόμοια σκάνδαλα σε δύο τουλάχιστον χώρες: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εμπλεκόμενος σε σκάνδαλα μαμούθ με μίζες ο “επενδυτής” της Πανγαίας! ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Εντύπωση όμως προκαλεί ο αναίσχυντος τρόπος με τον οποίο ανακοινώνεται (επισήμως) η επαίσχυντη συμφωνία και ο τρόπος που την παρουσιάζουν τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής, χωρίς να κάνουν σχόλιο!

Τι παίρνει ακριβώς η Εθνική που υποστηρίζει ότι πουλά με τίμημα 653 εκ. Ευρώ; Διαβάστε και κρατηθείτε:

α) χρηματική καταβολή €161 εκατ. (!!!) της Invel εξ ιδίων προς την Τράπεζα, β) εισφορά από την Invel ιταλικής εταιρίας με ακίνητη περιουσία και καθαρή αξία Ενεργητικού ύψους €73 εκατ. (!!!), σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με εισφορά σε είδος που θα πραγματοποιήσει η Εθνική Πανγαία, γ) χρηματοδότηση του πρόσθετου καταβαλλόμενου τιμήματος από την Εθνική Τράπεζα (!!! Vendor financing) έναντι εξασφαλίσεων, δ) εισφορά από την Τράπεζα ακινήτων με καθαρή αξία Ενεργητικού ύψους €72 εκατ., στην ίδια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π.»!!!

Δηλαδή από το πηχαίο ποσό των 161 εκ. Ευρώ, καταλήγουμε στα… ψιλά των 161 εκατομμυρίων και βάζει ένα ιλιγγιώδες ποσό από την τσέπη της ως δάνειο!

(σχετικό: Βρώμα και δυσωδία πίσω από την πώληση της “Πανγαίας”…)

Όλα αυτα την ίδια στιγμή που η “Πανγαία” έχει εξασφαλίσει εγγυημένα εισοδήματα από το Ελληνικό δημόσιο, που αγγίζουν τα 600 εκ. Ευρώ για τα επόμενα 20 χρόνια! Με μία εξίσου επαίσχυντη συμφωνία μόλις λιγες ημέρες πριν! Πως έγινε αυτό; Δείτε: Στις 21 Οκτωβρίου το ελληνικό Δημόσιο «πούλησε» στις θυγατρικές δύο συστημικών τραπεζών που ανακεφαλαιώθηκαν με τη χορηγία» των Ελλήνων φορολογουμένων 28 ακίνητα-«φιλέτα» του Δημοσίου. Η θυγατρική της Εθνικής τράπεζας Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και η θυγατρική της Eurobank, η Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ «αγόρασαν» από το Δημόσιο αυτά τα ακίνητα (115,5 εκατ. ευρώ και 145,81 εκατ. ευρώ αντίστοιχα), συνολικής αξίας 261,31 εκατ. ευρώ.

ΠΑΝΓΑΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Δηλαδή, το δημόσιο πούλησε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ακίνητα όχι για να μετακομίσει αλλά να παραμείνει ως νοικάρης! Πως αγοράστηκαν από την Πανγαία; Μα με το ΔΙΚΟ ΜΑΣ χρήμα της ανακεφαλαιοποίησης! Και τώρα, θα πληρώνουμε ενοίκιο με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα, σε κάποιον κύριο Steinmetz, τις εταιρείες του οποίου κυνηγά η μισή υφήλιος, επειδή φέρονται να λάδωναν υψηλόβαθμους πολιτικούς.

Πιστεύει κανείς ότι η εδώ συμφωνία έγινε “τζάμπα”;

 

http://olympia.gr/2013/11/25/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters