Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Αποκάλυψη σοκ για τα κόκκινα δάνεια!

Η πληροφορία είναι βάσιμη, τη μεταφέρω ενυπόγραφα, και αναμένω είτε επίσημη διάψευση είτε παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος:

Τούτη την ώρα που μιλάμε, “κόκκινα” δάνεια Ελλήνων οφειλετών ύψους περίπου 25 δις, παζαρεύουν τοκογλυφικοί οίκοι του εξωτερικού να τα εξαγοράσουν με 2,5 δις. Δηλαδή, εισπράττοντας το 10% της απαίτησης οι τράπεζες μας, παραδίδουν το σύνολο της οφειλής στο άπληστο όρνιο.

Η τακτική δεν είναι καθόλου άγνωστη, έχει επαναληφθεί ειδικά στις Η.Π.Α. Με μία τεράστια διαφορά: Δόθηκε η ευκαιρία στον αμερικανό οφειλέτη να προτιμηθεί έναντι κάθε τρίτου, και να αποπληρώσει πρώτος το 10% της όλης οφειλής του λαμβάνοντας εξοφλητική απόδειξη.

Αν σκεφτεί κανείς πως όλα αυτά τα δάνεια είναι εγγυημένα από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από όλους εμάς, είναι πρώτιστη υποχρέωση να χτιστεί ασπίδα προστασίας στους Έλληνες δανειολήπτες.

Όποιος ανθέλληνας αρμόδιος ενεργήσει αντίθετα, συγκαλύψει, ξεπουλήσει, τέρμα τ’ αστεία, θα είναι υπόλογος στον ποινικό δικαστή.
Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος
Βουλευτής Ημαθίας – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αναπ. Γραμματέας Κοινοβ. Ομάδας

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters