Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ………. ΠΑΛΙΑ.

 

Του Κρίτωνος
Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
Στους εντολοδόχους των διαφόρων λεσχών, “φαίνεται” όμως ότι, τίποτα πιά δεν πάει καλά ..
Οι αραβικές “ανοίξεις” …. τελειώσανε.
Στην σημερινή Τουρκία έχουμε κοινωνική αναταραχή όπου και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, .. ούτε εκεί “φαίνεται” ότι τους πήγε ο σχεδιασμός “Τους” για μία ……. “ανοιξιάτικη” Τουρκία.

Στο στρατοκρατούμενο Ισραήλ, όπου οι σιωνιστές “διψάνε” για πολέμους, προκειμένου να διχάσουν τους λαούς της Μεσογείου, που πιστεύουν ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουν, από την στιγμή που στην περιοχή νοιώθουν σαν .. την καλαμιά στον κάμπο. Ο εβραϊκός λαός εκεί ζεί δυστυχισμένος και μέσα στην τρομοκρατία, σφιχτά εναγκαλισμένος από τους σιωνιστές.
Στις ΗΠΑ , το χρέος υπερβαίνει το αστρονομικό 17 τρις, με ένα 49% του πληθυσμού που ζει κάτω από το όριο της φτώχιας.
Στις ΗΠΑ που το ποσοστό του κόσμου, που δεν θέλει να ακούει για πολέμους ξεπερνά το 85%.
Τις ΗΠΑ όπου μέχρι στιγμής το κυρίαρχο εβραϊκό λόμπυ, τις σέρνει από την μύτη, αλλά και …
Στις ΗΠΑ που “φαίνεται” ότι τα πράγματα αλλάζουνε και από αυτούς που σίγουρα θα θιχθούν ανήκει και το πιό πάνω λόμπυ ..
Στις ΗΠΑ που μία γενικευμένη κοινωνική αναταραχή, στο μέσον αυτής της κρίσης, δεν αποτελεί επιστημονική φαντασία …
Στην Ρωσία, μιά χώρα πάμπλουτη στις πρώτες ύλες, μιά χώρα με άπειρες δυνατότητες, μιά χώρα με έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό ακόμα και σε τεχνολογία διαστήματος, μιά Ρωσία όμως που πρακτικά σήμερα είναι δυνατή μόνο στον τομέα της παραγωγής και της διάθεσης των υδρογονανθράκων.
Μιά Ρωσία, όπου οι νέοι της υποαπασχολούνται, οι νέοι τους με τα υψηλότερα ποσοστά αλκοολισμού παγκοσμίως και οι νέες τους σε μεγάλο ποσοστό να “εργάζονται” στα ….
καμπαρέ του υπόλοιπου κόσμου… και εδώ λοιπόν η κοινωνική αναταραχή είναι ένα ενδεχόμενο … Η Κίνα όπου φαίνεται ότι, την “πατάει” και αυτή σταδιακά όπως και οι υπόλοιποι, έχοντας
κάνει τεράστια έξοδα σε έργα υποδομών, έχει κτίσει πληθώρα νέων* πόλεων, τεράστια συγκροτήματα και έργα, οι Ολυμπιακοί αγώνες, τα οποία όμως … δεν είναι ανταποδωτικά.
Η παραγωγή της αργά αλλά σταθερά ελαττούται διότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει .. Η κρίση και εδώ λοιπόν υποβόσκει, λίγο πιό μακριά μεν, αλλά αρχίζει σιγά σιγά να της κτυπάει την πόρτα ..
Η Γερμανία, των αμερικάνικων βάσεων που .. δεν έχει άποψη, που κυβερνάει με το μπιλιετάκι και .. γαβγίζει κατόπιν εντολών …
Η φούσκα των παγκόσμιων τραπεζών, ήδη ξεπερνά τα 800 τρις … Αυτό το τραπεζικό σύστημα που με τίποτα δεν σώζεται.
Αλλά, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται ..
Η ελπίδα των “ισχυρών” προκειμένου να επιμηκύνουν τον χρόνο επιβίωσής τους, “τρέφεται” από τα μίση, τις διχόνοιες των λαών και τους πολέμους που τους “δωρίζουνε” μέσα από διαρκείς προβοκάτσιες .
ΟΜΩΣ … ότι και να κάνουν, τίποτα δεν τους βγαίνει …
Οι κινήσεις τους, σαν τις τελευταίες είναι και αυτές σπασμωδικές, σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν τους πάει,.. “αυτοί” δεν έχουνε να προτείνουνε τίποτα ….
Το νέο θάρθει από τα … παλιά και θα είναι δώρο από τον λαό που του έχουν επιτεθεί λυσσαλαία και με κάθε τρόπο ..
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .. ο εχθρός τους..
Όμως ο πλανήτης και η ανθρωπότητα έχει κουραστεί με τα τερτίπια “τους” ..
Εχθρός “τους” είναι και η Ανθρωπότητα, .. αυτή όμως θα έχει τον τελευταίο λόγο …
*νέων πόλεων .
Μεγάλεις επεκτάσεις των ήδη υπαρχουσών πόλεων και νέες πόλεις.


Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου




πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters