Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η θέωσις του Γεωργίου Γιαλτουρίδη : "F*ck Σώρρας, ρώτα εμένα!"...(γέλως)!!!

Επειδή ίσως πολλοί ξεγελιούνται από τον τίτλο,το άρθρο είναι σατυρικό και διακωμωδεί τον Γιαλτουρίδη!
Ούτε κατά διάνοια να περάσει από το μυαλό οποιουδήποτε,ότι το άρθρο είναι κατά του Αρτέμη Σώρρα!
Άλλωστε δεν είναι δικό μου,αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω τον αρθρογράφο,που είναι μέχρι κόκκαλο που λέμε,υπέρ της EI-E.N.D. και του Αρτέμη Σώρρα και του Ελληνισμού και της Δημοκρατίας,κλπ,κλπ,κλπ...
Αναγνώστε προσεκτικά και μην διαβάζετε επιφανειακά...
Πλάτων Πισατίδης
END.jpg


Η θέωσις του Γεωργίου Γιαλτουρίδη : "F*ck Σώρρας, ρώτα εμένα!"

Άρδην αποκαλυπτική και πάλιν η επίθεσις Γιαλτουρίδη στο «Έθνος της Κυριακής», εναντίον της σπείρας του Αρτέμη Σώρρα και του οργανισμού ΕΙ-ΕΝD.

Είναι αδιανόητον το πώς ένας βιολογικά μεταλλαγμένος πόντιος έχει καταφέρει να κερδίσει με το σπαθί του τον τίτλο του υψίστου κυβερνήτου της παγκοσμίου διακυβερνήσεως, προβάλλοντας με λαμπρά χρώματα το προτεκτοράτο της Ελλάδος.

Ο κ. Γεώργιος Γιαλτουρίδης ξεκάθαρα ξεπερνά τις απόκρυφες προσδοκίες, που μπορεί να έχει η κάθε Ελληνίς και ο κάθε Έλλην, για έναν πραγματικά πατριώτη Έλληνα Ηγέτη.

Όχι μόνον έχει καταφέρει δι' ιδίων μέσων, πόρων, μεθόδων και πρωτοβουλιών να ξεσκεπάσει τις μιαρές ραδιουργίες της σπείρας Σώρρα και ΕΙ-ΕΝD, πέραν και άνω κυβερνήσεων κρατών και διεθνών μυστικών υπηρεσιών, γελοιοποιώντας οργανισμούς και θεσμούς όπως Interpol, FBI, CIA, Homeland Security και NSA, αλλά έχει επίσης καταφέρει να φέρει γονυπετείς μπροστά του τους κυκεώνες της διεθνούς ελίτ όπως π.χ. τον Barak Obama, την Christine Lagarde, τον Σόιμπλε, την Μέρκελ, τον Μπαρόζο, τον Στουρνάρα, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα, τον Κουβέλη, τον Μιχαλολιάκο, τον Καμμένο και τον Κουτσούμπα.

Γονυπετείς, διότι μένουν έκθαμβοι μπροστά στην φωτεινότητα του πνεύματος αυτού του μοναδικού Ηγέτη με το ασύλληπτο IQ, το οποίο ούτε ένας Νίκος Λυγερός θα μπορούσε να διανοηθεί ότι καν υπάρχει.

Η μόνη συλλογική πράξις που απομένει, εν είδει πατριωτικής αμοιβαιότητος για τον ελληνικό λαό, είναι να του απονείμει μίαν εγχάρακτη αναμνηστική πλακέτα του Εθνικού Ευεργέτου στη Λέσχη Αθηνών από μασίφ χρυσό 24 καρατίων, ανακυρήσσοντας τον κ. Γ. Γιαλτουρίδη Εθνικό Ευεργέτη, όχι μόνον του ελληνικού έθνους, αλλά και του ανθρωπίνου γένους. Και φυσικά αξίζει να στηθούν ανδριάντες του κ. Γιαλτουρίδη σε πολλαπλά κεντρικά σημεία όλων των ελληνικών και μη πόλεων, ειδικά βέβαια στην Ανατολική Θράκη και στην FYROM.

Τα έξοδα δε των ως άνω δαπανών για την προαγωγή του άνακτος (βασιλεύς των βασιλέων) Γεωργίου Γιαλτουρίδη πρέπει να καλυφθούν πλήρως με προϋπολογισμό από τα εργαλεία χρηματιστικής του Αρτέμη Σώρρα, εάν τελικώς αποδειχθεί πως μερικά από αυτά είναι όντως υπαρκτά.

Τούτη πρέπει να είναι η ανακοίνωσις και προτροπή της κ. Τρέμη προς τους καναπεδάτους τηλεθεατές σχετικά με το δημοσιευθέν προσφάτως άρθρον στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής». Ο οποιοσδήποτε όμως σχολιασμός εκ μέρους του κ. Τράγκα θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένας ακραίος εισοδισμός.

Μία συνειδητοποιημένη Χαζάρα

............

(ξανά γέλως)!!!

............ Σχόλιον:...Όπως αντιλαμβάνεστε το άρθρο είναι σατυρικόν,αριστοφανικής υφής!!!


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/h-thewsis-toy-gewrgioy-gialtoyridh-f-ck-swrras-rwta-emena-gelws.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters