Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012.

 
Ε5.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012.
ΑΠΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ 600ΔΙΣ. 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο Κ. ΣΚΕΡΤΣΟΣ, Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚ. ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!!!!!!! 
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ. 
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ TREASURY ΤΩΝ ΗΠΑ. 
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ)....ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ(ΑΠΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 50 ΗΜΕΡΩΝ) ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ... 
ΤΟ MAIL TOY ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ minister@minfin.gr ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 210-3332571, Ή 210-3332754 ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΕΙ). 
ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ. ΣΚΕΡΤΣΟΥ (Δ/ΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ) ΕΙΝΑΙ 210-3332535. 
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ....ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 09927/3-11-2012, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ!!!!!!!
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/08/3-2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters