Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Η κινητοποίηση των πολιτών ακύρωσε τον διαγωνισμό για το τζαμί!

Σήμερα, 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 08:30, συγκεντρωθήκαμε έξω από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) στην οποία επρόκειτο να διενεργηθεί η δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό, όπου και διαμαρτυρηθήκαμε για την επαίσχυντη απόφαση της ανέγερσης τεμένους, την κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης και την καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων που απορρέουν από το ίδιο το Σύνταγμα.
Οι Έλληνες Πολίτες κρατώντας  Ελληνικές Σημαίες βροντοφώναξαν το «ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ».

Οι καθ’ όλα ευγενέστατοι υπάλληλοι της υπηρεσίας κλήθηκαν να συνταχθούν μαζί μας και να αρνηθούν να συναινέσουν στο έγκλημα κατά της Ελλάδος και να καταπατήσουν και οι ίδιοι τον όρκο τους στο Ελληνικό Σύνταγμα. Αρκετοί ήταν αυτοί που συμμερίστηκαν και συντάχθηκαν… νοερώς… μα κανείς τους δεν είχε το σθένος να κάνει αυτό που ορίζει ο όρκος του στο Ελληνικό Σύνταγμα!
Από τις ΔΕΚΑ ενδιαφερόμενες κατασκευαστικές εταιρείες, που τόλμησαν και πλησίασαν τον χώρο της ΕΥΔΕΚ διά των εκπροσώπων τους, ουδέ μία κατάφερε να εισέλθει στην υπηρεσία και να καταθέσει φάκελο προσφοράς!
Ακόμη και όταν κάποιοι εξ αυτών κάλεσαν την ΥΑΤ που ευρίσκετο εκεί για την προστασία τους (ή την με συνοδεία είσοδό τους στην υπηρεσία), πάλι δεν μπόρεσαν να εισέλθουν.
Αποτέλεσμα; Η δημοπρασία εκρίθη ΑΓΟΝΗ καθ’ ότι ΟΥΔΕΜΙΑ προσφορά κατετέθη!
Εν τω μεταξύ είχε πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία η ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ από τον Σύλλογο Αθηνά του Βοτανικού
για την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της δημοπρασίας, γεγονός που την καθιστά υποχρεωτικά να τελεί εν αναμονή της εκδίκασης της αποφάσεως για την ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ του νόμου 3512/2006 περί ανεγέρσεως τεμένους στον Βοτανικό.
Ευχαριστούμε όλους και κυρίως τους Κυπρίους και Ποντίους αδελφούς που αγωνίσθησαν μαζί μας σήμερα και παραμένουμε σε επαφή για τις επόμενες κινήσεις μας.
ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΧΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!
ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ
ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
«ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ»
Κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης
μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9825.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters