Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο Α.ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΞΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!

Αρτέμης Σώρρας.jpg

ΧΘΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ!

ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ!

ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ...

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ,ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ...

[...ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 1.175.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...] 

Α.ΣΩΡΡΑΣ:ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!


ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΑ!...

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ,ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΙΝ ΤΩΝ 

ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ...

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ Κ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ ΟΡΙΣΤΕ Κ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΤΕ

SORRAS- 30-5-2013 - EPISTOLH.docx
Αρτέμης Σώρρας

425264_539236926122599_1508869839_n.jpg

431896_523250131070972_843486803_n.jpg
992809_523250061070979_822724124_n.jpg
943209_383968761714504_1383584218_n.jpg


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ...

 «η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνέχεια των αναφερόμενων στο από 22.5.2013 Ενημερωτικό Δελτίο αναφορικά με την υπό εξέλιξη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας για την ανακεφαλαιοποίησή της, σύμφωνα με το Ν. 3864/2010, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 5.6.2013 εκδόθηκε Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου (αρ. 6 / 2013) σύμφωνα με την οποία, το άρθρο 3 παρ. 1 της Π.Υ.Σ. 38/2012 (περί λεπτομερειών εφαρμογής του νόμου για την ανακεφαλαιοποίηση πιστωτικών ιδρυμάτων) συμπληρώνεται με τελευταίο εδάφιο και διαμορφώνεται ως ακολούθως:

» Το Ταμείο (Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) εκδίδει τίτλους παραστατικούς δικαιωμάτων κτήσης μετοχών για τις κοινές μετοχές που αναλαμβάνει κατά το άρθρο 1 της παρούσας πράξης, εφόσον επιτευχθεί το ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στην αύξηση σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 7 α του ν. 3864/2010. 

» Στην περίπτωση αυτή, οι ιδιώτες επενδυτές που συμμετέχουν στην αύξηση κεφαλαίου λαμβάνουν τους τίτλους παραστατικών δικαιωμάτων κτήσης μετοχών, κατά το λόγο της συμμετοχής τους στην αύξηση. 

» Για τους σκοπούς εφαρμογής της παρούσας πράξης και του ν. 3864/2010 (Α΄ 119), οι φορείς γενικής κυβέρνησης κατά την έννοια της παραγράφου 2 του άρθρου 1Β του ν. 2362/1995 (Α΄ 247) και ως αυτοί προσδιορίζονται, βάσει της ως άνω διάταξης, από το Μητρώο φορέων γενικής κυβέρνησης που τηρείται με ευθύνη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, δεν εμπίπτουν στην έννοια των 'ιδιωτών επενδυτών' ούτε στην έννοια του 'ιδιωτικού τομέα'».
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/06/o-a-swrras-dhmosiopoihse-thn-protash-ayxhshs-metohikoy-ths-ethni.html

3 σχόλια:

atsakala είπε...

Συγνώμη κ.Σώρρα θα ήθελα πολύ να είναι αλήθεια η συμμετοχή σας στην αύξηση του μετοχικού της Εθνικής, αλλά η παραπάνω επιστολή είναι μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων, καθόσον όσο γνωρίζω για να συμμετάσχεις πραγματικά στην αύξηση, καταθέτεις στην τράπεζα το αντίστοιχο ποσό -και εφόσον δεν καλυφθεί η αύξηση από τους υπάρχοντες μετόχους όπως έχουν δικαίωμα- απορροφά το ποσό της κατάθεσης μετατρέποντας το στις αντίστοιχες μετοχές. Σε αντίθετη πέρίπτωση θα σας επέστρεφαν τα χρήματα. Μόνο έτσι υφίσταται συμμετοχή και όχι με επιστολές. Αν και επικροτώ πολλά απο τα λεγόμενα σας ανεξαρτήτως αν πιστεύω στην ύπαρξη της οικονομικής δύναμης που επικαλείστε ότι κατέχετε, θεωρώ ότι αν θέλετε να αποδείξτε κάτι με την συμμετοχή στην αύξηση, οι επιστολές δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος. Show us the money και εμείς θα ακολουθήσουμε και θα γίνουμε και ποτάμι και θάλασσα ολόκληρη.

ΧρίστοςΑδαμίδης είπε...

Κα ως είθισται κάποιος επιπόλαιος όπως ο ´atsakala΅ σπεύει αμέσως να υποθέσει και να εκφράσει τα ψυχολογικά του. 
Τα επίσημα έγγραφα έχουν και πάλι κατατεθεί, οι αρμόδιοι δεν απαντούν και τα άσχετα σχόλια αρχίζουν να αναρτούνται. 
Τι μας ενδιαφέρει εσύ τι πιστεύεις..;! Η πρόταση εχει κατατεθεί και αφορά χρήμα σε ρευστό.  
Στον Τουρκολιά να απευθυνθείς όπως και οποίος άλλος ενδιαφέρεται πραγματικά για το τόσο σοβαρό θέμα. 

atsakala είπε...

Αγαπητέ, αυτό σου εξηγώ, αλλά δεν θες να καταλάβεις. Θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν πραγματικότητα, αλλά πρόταση δίχως κατάθεση των χρημάτων δεν υφίσταται. Για να συμμετέχεις σε αύξηση μετοχικού καταθέτεις τα χρήματα, δεν στέλνεις επιστολές.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters