Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο Δένδιας πριν τις ανακοινώσεις για την καταπολέμηση του ρατσισμού..ήταν παρέα με τον Σόρος στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία..

Ήταν περίπου 23.05 το βράδυ της Τετάρτης, όταν η παρέα ξεμύτισε από το γνωστό διακριτικό χώρο, πίσω από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία». Ολοι γνώριζαν ότι ο Τζορτζ Σόρος, παλιότερα συνομιλητής του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Αμερικανός επιχειρηματίας και κερδοσκόπος, βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες. Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η παρέα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί του χαμογελαστοί ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο γνωστός επιχειρηματίας Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης. Ας σημειωθεί ότι το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (ΙΣΝ), σε συνεργασία με το European Foundation Centre (EFC), διοργανώνουν το δεύτερο ετήσιο διεθνές συνέδριο για την κοινωφελή δράση αύριο και μεθαύριο σε ξενοδοχείο της παραλίας. Ο τίτλος του συνεδρίου είναι «Ο Ρόλος της Φιλανθρωπίας στο πλαίσιο μίας Κοινωνίας Πρόνοιας». Ο Τζορτζ Σόρος θα ανοίξει με ομιλία του τις εργασίες της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου, μιλώντας για τη Φιλοσοφία της Φιλανθρωπίας.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΦΟΝΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΠΑΤΑΞΗ ΡΑΤΣΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΩΝ...



http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9329.html

Σχετικό θέμα.
.Δένδιας: Συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ στον πόλεμο κατά ρατσισμού και νεοναζισμού.

 http://www.eglimatikotita.gr/2013/06/blog-post_4096.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters