Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Οποια πέτρα και να σηκώσεις Σημίτης και Βενιζέλος απο κάτω

Aυτο που θα ήταν είδηση είναι να βρεθεί έστω ένας αξιωματούχος  μη λαδωμένος από τους κολογερμαναράδες.

Νέα υπόθεση δωροδοκιών γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα a la Siemens και υποβρυχίων Type 214 (HDW) έσκασε στην Γερμανία:  Δικαστήριο της Φραγκφούρτης έριξε μία πρώτη «καμπάνα» 500.000 ευρώ στον γερμανικό οργανισμό σιδηροδρόμων ΟΣΕ (Deutsche Βahn) για δωροδοκίες σε διάφορους κρατικούς αξιωματούχου το χρονικό διάστημα 2002-2006 για την κατασκευή του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Δηλαδή το χρονικό διάστημα αφορά και το κλείσιμο της δουλειάς από κυβέρνησης Σημίτη, αλλά και την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος δωροδοκιών εν συνεχεία.
Συνολικά εκείνη την εποχή δωροδόκησαν κρατικούς υπαλλήλους σε στην Ελλάδα, σε δύο βορειοαφρικανικές χώρες (Αλγερία, Λιβύη), στην Ρουάντα (δυτική Αφρική) και στην, Ταϊλάνδη στην Ασία.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η  Süddeutsche Zeitung με τίτλο «Η Deutsche Βahn λέει αντίο στην Ελλάδα» αναφέρεται στον ελληνικό προαστιακό-μετρό, που ενώνει, όπως γράφει, το λιμάνι με το αεροδρόμιο, το κέντρο της πόλης και την Κόρινθο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, και έπειτα από τα αποτελέσματα της έρευνας της εισαγγελίας της Φρανκφούρτης που διενεργήθη για διαφθορά στον τομέα των σιδηροδρόμων, η Deutsche Βahn δωροδόκησε με διάφορα ποσά τους Έλληνες κρατικούς υπαλλήλους ενώ ενίσχυσε και το ταμείο των σιδηροδρομικών με 315.000 ευρώ! 

Οι γερμανικοί σιδηρόδρομοι έχουν ήδη προχωρήσει σε διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου εντοπίζοντας 37 υπόπτους για την υπόθεση αυτή, η οποία ξεκίνησε να ερευνάται στην Γερμανία όχι γιατί είχαν πρόβλημα με την δωροδοκία οι γερμανικές κρατικές αρχές, αλλά γιατί αυγό σήμαινε ότι διέπρατταν το αδίκημα της φοροδιαφυγής!

Ήδη έχει απομακρυνθεί από την θυγατρική Deutsche Bahn International (DBI),ο επικεφαλής της εταιρίας στην Ελλάδα, ο οποίος προφανώς και αυτός πρόλαβε να δραπετεύσει

Το ερώτημα είναι ποιοι ήταν οι υπουργοί και αυτοί που αποφάσισαν την ανάθεση στην γερμανική εταιρεία της κατασκευής του προαστιακού

Το δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung υπογράφει ο Κλάους Οτ. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο που πρώτος ανέδειξε το «σκάνδαλο Siemens» και τις προεκτάσεις του στην Ελλάδα. Deutsche Bahn International (DBI),

Εν κατακλείδι, οι Γερμανοί διαφθορείς έρχονται τώρα και "μας κουνάνε το δάκτυλο" ενώ αποδεικνύεται ότι όλα τα μεγάλα έργα στα οποία συμμετείχαν είχαν την γερμανική "σφραγίδα" δωροδοκίας...
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1065.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters