Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Περί του θέματος της ΤτΑ. και του ΔΝΤ



Δεν είναι μόνο οι λίγες μετοχές που έχει κρατήσει ο κύριος Αρτέμης Σώρρας. Υπάρχουν οι μεγαλομέτοχοι που περιλαμβάνουν τις τράπεζες. 

Αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι μέτοχοι που έχουν εξαπατηθεί από τα ψεύδη των διοικητών της Εθνικής Τράπεζας, και την μεθοδευμένη απόκρυψη της συνεχιζόμενης λειτουργίας της τράπεζας.

Οι περισσότεροι μικρομέτοχοι είτε κατέστρεψαν είτε απώλεσαν τα έγγραφα ιδιοκτησίας των μετοχών της ΤτΑ. Έστω και εάν μόνο το 0.5% των μετοχών (έστω αν ήταν όλες μόνο 15.000.000 μετοχές) ανήκαν σε Έλληνες πολίτες, μιλάμε για 75000 μετοχές ή 600 τίτλους των 125 χρυσών φράγκων. (1 κιλό χρυσού = 8γραμ ανά φράγκο Χ 125 )

Με την αναγνωρισμένη αξία αποζημίωσης του κάθε τίτλου των 675 δις εκατομμυρίων ευρώ για κάθε τίτλο που αντιστοιχεί σε ένα κιλό χρυσού, μιλάμε για 675 δις ευρώ επί 600 τίτλους που είναι "χαμένα" χρήματα.

Τα εν λόγω χρηματικά πόσά τα οποία με το δίκαιο των χαμένων και ανενεργών λογαριασμών ήθελε να ενεργοποιήσει η κυβέρνηση της Ελλάδος, έχω ισχυρή αντίληψη ότι ήθελαν να κλέψουν και να αποκρύψουν τα τεράστια ποσά που θα πρέπει να έχει το Ελληνικό Δημόσιο.

Και αυτά είναι από εκείνα που ανέφερε ο ΓΑΠ, ότι λεφτά υπάρχουν, δις και τρις μέσα σε λίγες μέρες μόνο.

Μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 405.000.000.000.000€ ή με απλά ελληνικά 405 τρις εκατομμύρια €.

Και μετά τα 3 τρις του Αρτέμη φαίνονται υπέρογκα για κάποια παπαγαλάκια των απαράδεκτων κυβερνητικών προπαγανδιστών.

Από την συμμετοχή της Ελλάδος στο διεθνή τραπεζικό οργανισμό στη συμφωνία Bretton Woods ΔΝΤ , κανείς πολιτικός μας δε μιλά για το ύψος των κατατεθημένων κεφαλαίων στην Παγκόσμια Τράπεζα και τα κέρδη της Ελλάδος από αυτή τη συμμετοχή που είναι ακόμη σε ισχύη αλλά κανένας δε μιλά και μάλιστα μας έχουν αφαιρέσει και στα ύπουλα κάθε δικαίώμα ψήφου χωρίς να μας επιστρέψουν τα κεφάλαια και τα κέρδη μας. Και από αυτή την Διεθνή Τράπεζα ξεφυτρώνουν τα G όπως G7,G8,G20 κλπ. αλλά κανείς δεν μιλά για την προέλευση αυτών. Και αυτά είναι άλλα κεφάλαια της Ελλάδος που ανέφερε κατά απερισκεψία ο ΓΑΠ.

Αυτοί που μας χρωστάνε , ήρθαν να μας σώσουν με δανεικά από τα δικά μας που κλέψανε.

Θέλατε να ξέρετε με ποιά χρήματα δανειοδοτήθηκε η χιτλερική μηχανή που ενώ ήταν σε κατάσταση διεθνούς οικονομικής απομόνωσης βρέθηκε να έχει οπλοστάσιο μεγαλύτερο από όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χωρες μαζί;

Ξέρετε ότι αυτά τα χρήματα ανήκουν σε Έλληνες ;

Σας φαίνεται ότι η Ελλάδα χρωστάει;

Έχετε νου και λογική να μάθετε πολιτική ιστορία;

Ακόμα νομίζετε ότι η Εθνική Τράπεζα που διαχειρίζεται τις μετοχές της από την ΤτΑ έχει οικονομικό πρόβλημα; 

Βγείτε πλέον από το Θέατρο Σκιών του Σπηλαίου και δείτε το ΦΩΣ.

Μετά τιμής για την Αλήθεια (Άνευ Λήθης Γεγονότων)
 


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/05/peri-toy-thematos-ths-tta-kai-toy-dnt.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters