Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ - Η EUROBANK: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ (ΤΧΣ) ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (5,8 ΔΙΣ)

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ - ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ: ΦΕΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...

Το Δ.Σ. της Eurobank αναγνώρισε την πλήρη κατάρρευση της προσπάθειας να συγκεντρωθούν ιδιωτικά κεφάλαια σε ποσοστό 10% της αναγκαίας επανακεφαλαιοποίησης (αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου) της Τράπεζας ύψους 5,84 δις ευρώ...

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα κεφάλαια ύψους 5,84 δις της επανακεφαλαιοποίησης θα καταβληθούν από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα η Eurobank...


Να περάσει στη διαχείριση του εν λόγω Ταμείου.

Ως γνωστό τα 5,84 δις που θα καταβάλλει το ΤΧΣ συνιστούν μέρος του συνολικού ποσού των 50 δις ευρώ, που θα κατευθυνθεί μέσω του ΤΧΣ, για την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τα οποία είναι δάνεια που επωμίζεται το ελληνικό δημόσιο από το αντίστοιχο ευρωπαϊκό ταμείο (EFSF), ενώ το ΤΧΣ είναι ταμείο ανεξάρτητο από την ελλληνική κυβέρνηση και στην πραγματικότητα διευθύνεται από την ΕΚΤ και το ευρωσύστημα.

Με δυό λόγια η Eurobank μετά την αδυναμία των ιδιωτών να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα κεφάλαια, αντί να περάσει στα χέρια του ελληνικού δημοσίου, θα περάσει, με λεφτά του δημοσίου, στον έλεγχο του ΤΧΣ, δηλαδή των κυρίαρχων κύκλων της Ε.Ε., με δύο λόγια στα χέρια των ιθύνοντων της Γερμανίας. Το επόμενο βήμα θα είναι το ΤΧΣ, στη συνέχεια, να ξεπουλήσει τη Eurobank, κατά πάσα πιθανότητα στο πολυεθνικό τραπεζικό κεφάλαιο.

Όλα δείχνουν ότι μάλλον ανάλογες εξελίξεις πρέπει να αναμένονται και για την Εθνική Τράπεζα, καταστάσεις που θα έχουν ως συνέπεια το πέρασμα του τραπεζικού συστήματος, με δάνεια του δημόσιου, στο πολυεθνικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο ( βλ. ρεπορτάζ εδώ)
Η Ελλάδα μπαίνει όλο και πιο βαθιά σε καθεστώς "μπανανίας" και "προτεκτοράτου".
Την ίδια ώρα το Δ.Σ. της Eurobank προσπαθεί με εκτενή ανακοίνωσή του να παραπλανήσει και να εξωραίσει τις οικτρές εξελίξεις.

ΙΣΚΡΑ 

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/eurobank-58.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters