Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ... Η Γερμανία βαπτίζει "Μακεδονία" τα Σκόπια και η κυβέρνηση χαμογελά ευτυχισμένη...

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά τα ιδιωτικά λιμάνια σκαφών αναψυχής που πούλησε στους Τούρκους "επιχειρηματίες", τώρα δέχθηκε με χαμόγελα έναν χάρτη που της έδωσε ο γκαουλάϊτερ της Α.Μέρκελ στην Ελλάδα, Γ.Φούχτελ (ο "υπουργός ... Ελλάδας" όπως λέγεται στην
Γερμανία) και αναγράφει τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

Στην Ελλάδα, τα συστημικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη του είπε "Όχι άλλα φιλιά" - μάλλον είναι ... σαλιάρης - αλλά δεν μετέδωσαν την εθνική θώπευση που η υπουργός δέχθηκε με χαμόγελο και ευχαρίστηση.

Την μετέδωσαν όμως τα ΜΜΕ των Σκοπίων (απ'όπου και δανειστήκαμε τις φωτό για αυτό δεν έχουν και την καλύτερη ποιότητα) αφού ο χάρτης παρουσιάζει την ΠΓΔΜ με το ακρωνύμια ΜΚ δηλαδή «Makedonija».

Η ελληνική πλευρά δεν αντέδρασε φυσικά δεν αντέδρασε στην κίνηση του Φούχτελ (πως θα αντιδράσεις στον προϊστάμενό σου; Υπάρχει κίνδυνος να απολυθείς από την κυβέρνηση!), με αποτέλεσμα η εφημερίδα των Σκοπίων «Νόβα Μακεντόνια» σε δημοσίευμα της να αναφερθεί στο περιστατικό τονίζοντας:

«Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της «Μακεδονίας» αναφέρει η εφημερίδα «Νόβα Μακεντόνια, ενώ ανταποκρίτρια του netpress.com.mk κάνει λόγο για «κίνηση έκπληξη» του Φούχτελ.

Λεπτομέρεια: Ένα άλλο χαμογελαστό πρόσωπο δίπλα είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Ότο Ρεχάγκελ που ήρθε με ειδική αποστολή από το Βερολίνο να "βελτιώσει τις ελληνογερμναικές σχέσεις"...



http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_3252.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters