Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Στα σχολεία λιποθυμούν παιδιά από πείνα… Στη Συρία δολοφονούνται Χριστιανοί και ο Ιερώνυμος χτενίζεται με τον Γλύξμπουργκ!!!


=== Τρισάγιο στα βασιλικά μνήματα του Τατοϊου έκανε την Δευτέρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος – Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ χρησιμοποιούσε μπαστούνι για να...
περπατήσει… 
 === Φούντωσαν ξανά οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του τ. Βασιλιά Κωνσταντίνου, αφού στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση πριν από 2 ημέρες έκανε αίσθηση το γεγονός οτι κρατούσε μπαστούνι και υποβασταζόταν από την σύζυγό του, Αννα Μαρία. Παλαιότερα είχε γραφτεί ότι ο Κωνσταντίνος είχε πάθει εγκεφαλικό, αλλά αυτό δεν είχε επιβεβαιωθεί. 
  === Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερωνυμος, που συνοδευόταν από τους Μητροπολίτες Μεσογαίας κ. Νικόλαο, Κηφισιάς κ. Κύριλλο και Ιλίου κ. Αθηναγόρα ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση του τ. Βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ. Φέτος συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τον θάνατο του Βασιλιά Γεωργίου Α’. 
  === Όταν λοιπόν ένας πνευματικός ηγέτης, ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του τ. βασιλιά, αλλά αρνείται επίμονα να ανταποκριθεί στην πρόσκληση να αναλάβει ρόλο πραγματικού πνευματικού ηγέτη απέναντι στο ποίμνιό του και στους Ελληνορθόδοξους που δολοφονούνται στη Συρία ή και αλλού, τότε τα συμπεράσματα μπορείτε να τα βγάλετε μόνοι σας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δε λείπουν από κα΄νεναν τα δεδομένα… 

* Επιπροσθέτως ορισμένα για τον Νατοϊκό ρόλο της εκκλησίας και την χυδαία υποταγή του Βαρθολομαίου στον χαλίφη του, τον Ερντογάν:
- Αυτή τη δύσκολη ώρα για τον Λαό της Συρίας, μια κλίκα δωσίλογων ξεπούλησε και την παραδοσιακή φιλία των δύο λαών μας! Όμως, ο Ελληνικός λαός είναι ευγνώμων στο Συριακό λαό και δεν θα ξεχάσει ποτέ τη βοήθεια της Συρίας στις δύσκολες ώρες του Ελληνισμού

Σχετικά:
Ιεράρχες που τιμούν τα ράσα τους και δεν γίνονται γερμανοτσολιάδες! Η συγκυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων εκτελεί πιστά τις εντολές των αφεντικών της, ο Ιερώνυμος κι ο Βαρθολομαίος ντρέπονται;
 
 
 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7859.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters