Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κάποιο επίκαιρο θέμα (END)

΄Όπως έχω ξαναγράψει σχετικά πρόσφατα, ξημερώματα της 15ης Αυγούστου του 2012 κάποιες οντότητες σε ενύπνιον μου δήλωσαν κατηγορηματικά και απερίφραστα (γράφοντάς το ) ότι «Διεσχέτωσαν οι Θεοί». Φυσικό ήταν και εξακολουθεί να είναι, η αναμονή εκ μέρους μου της πραγματοποίησης κάποιων γεγονότων. Το πρώτο γεγονός που έγινε τυχαία(;) αντιληπτό χωρίς πρόδρομα φαινόμενα, ήταν η πρώτη μου πληροφόρηση-επαφή για την END, εξαιτίας μιάς εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Χανίων. Πρωταγωνιστής ο κ. Εμ. Λαμπράκης, άν θυμάμαι καλά 28/8/2012. Σταθμός και πρωταγωνιστής άγνωστοι σε εμένα και ακόμα δεν έχω επιλύσει την απορία μου πως συνέβη και το παρακολούθησα. Η Ενεργειακή εκκένωση που δέχτηκα, όχι μόνον μου έφθασε αλλά και περίσσεψε. ΄Εκτοτε παρακολουθώ την πορεία της οργάνωσης με τους άξιους εκπροσώπους της. Εξ αιτίας της περιέργου πληροφόρησής μου για το όλο θέμα, προσπάθησα να εμβαθύνω, κατ΄ ιδίαν, στο όλο ζήτημα. Κατέληξα σύμφωνα με αυτά που μπόρεσα να μάθω ότι οι αποτελούντες την END έχουν την ιερή αποστολή της διάσωσης της χώρας μας, ακριβώς και διαμετρικά αντίθετα όπως οι πολιτικοί μας έχουν σαν αποστολή το ρήμαγμα της χώρας μας.
Μαζί με την περιέργεια συμβαδίζει και κάποια αύξηση της παρατηρητικότητας. ΄Ετσι υπέπεσαν στην αντίληψή μου κάποιες μικρομεταβολές του όλου κλίματος απέναντι στην χώρα μας, το οποίον δείχνει ότι ναι μεν οι κρατούντες(όχι μόνον οι δικοί μας) έχουν εμπεδώσει την απειλή που έχει εκδηλωθεί για την συνέχιση της ύπαρξης τους, οπότε,  βραδέως μεν,  ασφαλώς δε, μεταστρέφονται. Στην σκιά της Δαμόκλειας σπάθης! Τα όσα μέλλουν να συμβούν κάτω από την γωνία παρατήρησης της END, δεν είναι εφικτό στους απλούς πολίτες να αντιληφθούμε. Αυτοί όμως(οι κυβερνώντες) με την μεγάλη διεθνή πληροφόρηση και συμπαράσταση που απολαμβάνουν, το έχουν καταλάβει και διακατέχονται από τα συναισθήματα της μύγας που είχε την ατυχία να παγιδευτεί στον ιστό της Αράχνης.
Αργά - αργά συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Οι ΄Ελ-ληνες αρχίζουν να μεταχειρίζονται αντί της αντωνυμίας «Εγώ» την αντωνυμία «Εμείς». Ο Εθελοντισμός και αλληλοβοήθεια φουντώνει .... Οι διάφοροι φαγόντες και μη χορτάσαντες αρχίζουν να αποκαλύπτονται και όχι αμελητέο,ι αλλά κορυφαίοι. Οι Αλλοδαποί εμπλεκόμενοι με διάφορες ιδιότητες στην κρίση ομολογούν λάθη εκτίμησης. Εμείς περιμένουμε την εξέλιξη των δρομολογημένων γεγονότων ευτυχώς, όχι όλοι με δεμένα χέρια. Η ευνοϊκή σκεπτομορφή που θα μας βοηθήσει δεν θα αργήσει να δημιουργηθεί.
Παράλληλα έχουμε και αρνητική ανάμειξη από ορθοδοξάκια, τα οποία είναι κάποια περίεργα όντα, μικρόνοα και διεπόμενα από φανατισμό και δογματισμό που επιζητούν να επιβάλλουν σκέψεις και απόψεις πέρα για πέρα λανθασμένες και εκτός πραγματικότητας.
Θέλω να πιστεύω ότι ο Ελληνισμός ενωμένος και αφυπνισμένος θα μπορέσει να αντισταθεί και να υπερνικήσει την λαίλαπα που του προέκυψε για να τον διαλύσει, όπως έχει συμβεί πάμπολλες φορές κατά το παρελθόν.
Αστερίων (ΚΒ)
http://diaelefsis.pblogs.gr


http://diaelefsis.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters