Κάποτε κάποιος Βιβλιοεκδότης φώναζε στην τηλεόραση «σηκωθείτε από του καναπέδες και τις πολυθρόνες». Ϊσως πρέπει να το φωνάξω, αλλά όχι για να σας πουλήσω κάτι. Σας φωνάζω για να μην σας πουλήσουν μαζί με την πατρίδα που ξεπουλιέται.
Μοναδικό φώς αυτή την στιγμή πρίν μας στήσουν κάποια περίεργη εκλογική κατάσταση είναι η ομάδα της END(EndNationalDepth) μαζίμε τον συμπατριώτη μας κ. Αρτέμη Σώρρα εκ Πάτρας που έχουν καταθέσει επ΄ ονόματι της Ελληνικής Δημοκρατίας 600.000.000.000 Ευρώ με μοναδική απαίτηση τον έλεγχο για την διαπίστωση του πραγματικού ύψους του χρέους της χώρας και τους λόγους που δημιουργήθηκε. Η κυβέρνηση ποιεί την Νήσσαν διότι υπακούει σε ξένες εντολές και δεν την ενδιαφέρει το κατάντημά μας, το οποίο θα  το έχετε καταλάβει.
Το παρακάτω που θα διαβάσετε θα σας βάλλει σε κάποιο σωστό  δρόμο. Εκείνο το οποίο θέλω  να προσπαθήσετε, είναι να το μάθουν όσο περισσότεροι γίνεται από τους συμπατριώτες μας. Σκαλίστε το μυαλό σας και βρείτε τρόπους, μιλήστε τους, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!!!!

    « ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ    ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΕΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΟΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΨΗ.»

Ένα μικρό δείγμα ίσως από τα ποιο χαρακτηριστικά των παρουσιασθέντων είναι τα παρακάτω:
www.youtube.com/watch?v=lnPXo99xevA      

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vefeXurZIIM

Αστερίων(ΚΒ)


http://diaelefsis.pblogs.gr/