Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ζητω πατριωτες!!! Φάκελος με σφαίρα 9 χιλιοστών εστάλη στο γραφείο του Γ. Στουρνάρα


image

Φάκελος με σφαίρα εννέα χιλιοστών εστάλη, σύμφωνα με πληροφορίες, στο γραφείο του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα.
Ένας φάκελος με σφαίρα εστάλη σήμερα το πρωί στη ΔΟΥ Ρεθύμνου. Εκτός από τη σφαίρα, ο φάκελος περιείχε και ένα απειλητικό σημείωμα λίγων λέξεων, με αναφορά στις κατασχέσεις της περιουσίας των φορολογούμενων και στοιχεία αποστολέα «Κρητική Επανάσταση».
Οπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, ο φάκελος είχε ταχυδρομηθεί από την Κρήτη και παραδόθηκε στο γραφείο του υπουργού από ταχυδρόμο. Εκτός από τη σφαίρα ο φάκελος περιείχε και ένα σημείωμα, με στοιχεία αποστολέα «Κρητική Επανάσταση».
Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.
Στο μεταξύ, η Νέα Δημοκρατία καλεί τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει διαδικασίες εναντίον του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ντίμης Αργυρόπουλος.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, «ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ντίμης Αργυρόπουλος με μια πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να “φυτέψουν” σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα».
Παράλληλα η ΝΔ καλεί τον Πάνο Καμμένο να καταδικάσει ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την παρότρυνση του συνεργάτη του αλλιώς, όπως σημειώνει, θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός.
 
http://www.arxaiaithomi.gr/2013/02/04/%CE%B6%CE%B7%CF%84%CF%89-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters