Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΜΑΧΗΤΗ ΣΠ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

karatzaferis-spiros 
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ! Ελεύθερος είναι ο Σπύρος Καρατζαφέρης. Όπως αποκαλύπτεται ο πραγματικός λόγος της σύλληψης του Σπύρου Καρατζαφέρη είναι ένα μικρό φορολογικό όφελος που είχε το οποίο το διευθέτησε με το να δίνει από 1/1/13 100 ευρώ τον μήνα! Και γι' αυτό τον αστείο λόγο, τον έβαλαν σιδηροδέσμιο στις φυλακές! Αυτό το άθλιο κράτος ποιος θα το συλλάβει; ...
Αλγεινή εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι τι δημοσιογραφικό συνάφι φέρθηκε σκάρτα στον Σπύρο Καρατζαφέρη. Κανένα κανάλι όχι μόνο δεν συμπαραστάθηκε στην άδικη και απαράδεκτη περιπέτεια του γνωστού δημοσιογράφου αλλά ούτε καν κάλυψε το γεγονός! Κατά τα άλλα ο Σπύρος Καρατζαφέρης, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:«Είμαι ελεύθερος, τώρα αρχίζει η «προφυλάκιση» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Θα υλοποιήσω την υπόσχεση που έχω δώσει στους τηλεθεατές και αύριο, Σάββατο, με έκτακτο Εκ- Κεντρικό Δελτίο στο ΑΡΤ TV, στις 8 το βράδυ θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις μέσα από τα έγγραφα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που κατόρθωσαν ηλεκτρονικά να συλλέξουν οι anonymous. Τα χιλιάδες έγγραφα αποδεικνύουν το τι συνέβη από τις κυβερνήσεις και πως οδηγηθήκαμε στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού από σφάλματα, παραλήψεις και πολιτικές προδοσίες ελληνικών κυβερνήσεων".
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7969.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters