Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Το ΔΝΤ δεν υπογράφει την έκθεση, έλα Άδωνι, θα κάνουμε .. μπανάνα



Το ΔΝΤ δεν υπογράφει την έκθεση της τρόικας, χωρίς τη βιωσιμότητα του χρέους, καθώς όπως τονίζει από το καλοκαίρι γνώριζε και είχε επισημάνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας. Το Ταμείο, δηλαδή, είχε ενημερώσει τους Ευρωπαίους και είχε εξηγήσει με ακρίβεια την καταστατική του αδυναμία. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του MEGA στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου.. τις τελευταίες ημέρες έγιναν πολλές προσπάθειες από το ΔΝΤ αλλά η έκθεση της βιωσιμότητας είναι αρνητική. Γι’ αυτό το λόγο επιχειρεί μία σειρά εισηγήσεων στους Ευρωπαίους, οι οποίοι συζητούν όλες τις παραμέτρους, εκτός από το «κούρεμα». Παράλληλα, η Κριστίν Λαγκάρντ έχει ξεκαθαρίσει ότι το Ταμείο δεν θα συνεισφέρει στο κενό της χρηματοδότησης στη Ελλάδας ,το οποίο «αγγίζει» τα 40 δισ. ευρώ, εκτός βέβαια από τα κονδύλια που εγκρίθηκαν τον περασμένο Μάρτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η έκθεση του Ταμείου δεν είναι ακόμα έτοιμη, ωστόσο αναγνωρίζει ότι η κυβέρνηση έχει υλοποιήσει πολλές από τις υποχρεώσεις της και πρέπει να επιβραβευτεί.Η Κριστίν Λαγκάρντ, συνοδευόμενη από τον Πολ Τόμσεν αναχωρεί για την Ευρώπη για να παραστεί στο Eurogroup, όπου θα επιχειρήσει να «γεφυρώσει» τις διαφορές με τους Ευρωπαίους ηγέτες και ιδιαίτερα με τη Γερμανία.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/blog-post_532.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters