Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Φωτό από τη πραγματική Τουρκία! 18χρονη μαχαιρωμένη στο δρόμο από τον πρώην σύζυγο

Η φωτογραφία δεν είναι από τουρκικά σήριαλ. Είναι από την πραγματική Τουρκία! Μια κοπέλα 18 ετών μαχαιρωμένη στο δρόμο από τον πρώην συζυγό της!


Είχαν χωρίσει, την περίμενε στο δρόμο ,της ζήτησε να ξανασμίξουν ,εκείνη αρνήθηκε και την μαχαίρωσε! Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Την ώρα που μεταφερόταν στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, ο πατέρας του ο Ζαφέρ Αϊντεμίρ είπε πως ο γιός του το έκανε λόγω έρωτα. Αργότερα κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους είπε “ότι έκανε το έκανε για την τιμή και την περηφάνια, δεν μπόρεσε να την καθαρίσει αλλά ας είναι καλά. Να τους γίνει μάθημα”.

Ούτε τα σήριαλ δεν μπορεί να έχουν τόσο σκληρά “σενάρια”.

http://www.onalert.gr/stories/tourkia-maxeromeni-gynaikes


http://www.katohika.gr/2012/10/18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters