Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!

Τις προηγούμενες μέρες, με αφορμή την ανάρτησή μας για την συγκεκριμένη ΑΛΗΤΕΙΑ που σκοπό έχει την ΔΙΑΛΥΣΗ της ελληνικής γλώσσας, βρέθηκαν κάποιοι "ειδήμονες" να αμφισβητήσουν πως ισχύουν τα γραφόμενά μας, δηλαδή ότι είμαστε τρελοί, οπισθοδρομικοί κλπ. Ας δούμε λοιπόν ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 36 ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ Ε' & ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ:


Όπως βλέπουμε, ...
τα φωνήεντα (και όχι φθόγγοι, όπως κάποιοι ψευταράδες έλεγαν) παρουσιάζονται ως 4, ΑΝΤΙ ΓΙΑ 7! ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ "Η" , ΤΟ "Υ" ΚΑΙ ΤΟ "Ω"!

Επίσης, στα σύμφωνα ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ "Ξ" ΚΑΙ ΤΟ "Ψ"!!!

Ενώ ταυτόχρονα έχουμε νέα (!!!)...φωνήεντα και σύμφωνα, όπως το "ου", "μπ", "ντ" και "γκ"!!!

Τι έχουν να πουν τώρα όσοι μας έβγαζαν "συνωμοσιολόγους" και "κινδυνολόγους" επειδή φρίττουμε με τη "νέα γραμματική" των ξεφτιλισμένων γραικύλων του Υπουργείου Α - Παιδείας;


Να πρόκειται άραγε για...τυπογραφικά λάθη ή για ΣΚΟΠΙΜΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ;


Ήδη πολλοί πολίτες ενημερώνονται και ευαισθητοποιούνται για το θέμα, σχεδόν αποκλειστικά από το Διαδίκτυο (με εξαίρεση το "Παρόν", που έκανε πρωτοσέλιδη αναφορά), όπου υπάρχει ήδη σχετική ομάδα στο Facebook!




Αν νομίζουν μερικοί ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ πως μπορούν έτσι εύκολα να διαλύσουν μία από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες γλώσσες του πλανήτη, είναι γελασμένοι! Και θα το καταλάβουν σύντομα, με όποιον τρόπο κι αν χρειαστεί!




hellas-orthodoxy

http://www.katohika.gr/2012/07/blog-post_9238.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.zcode.info/2012/07/blog-post.html

ΠΟΥ γραφει μεσα στην Νεα Γραμματική ότι τα φωνηεντα ειναι επτά, που λενε οι κυριοι 140;

H απαντηση ειναι Πουθενα.

Αντιθετα η Γραμματική Τριανταφυλλιδη το γράφει ξεκαθαρα ειναι επτα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters