Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012. Τα πραγματικά αποτελέσματα.

They live. Τουλάχιστον 830.000 Πασόκοι εξακολουθούν να ζουν ανάμεσά μας (πρόκειται για ταινία τρόμου, απομακρύνετε τα παιδιά). Εμ βέβαια. Αν τον γιο σου τον σκράπα τον ακαμάτη, τον έχωσες στο δημόσιο, αλλάζεις κόμμα; Δεν αλλάζεις, στον αιώνα τον άπαντα.


1.180.000 νοικοκυραίοι συμπολίτες μας, εμπιστεύθηκαν τη σωτηρία τής χώρας στους μνημονιακούς και φιλοευρωπαϊστές ντιντήδες. Φυσικά. Αν έχεις λάβει ένα σκασμό δανεικά και δεν μπορείς να ξεχρεώσεις, τι κάνεις; Ζητάς κι άλλα! Νοικοκυρέικη λογική.


160.000 άλλοι νοικοκυραίοι, θεωρούν τους άλλους 1.180.000 νοικοκυραίους προδότες. Επειδή, μάλλον, δεν έταξαν αρκετά στους τοκογλύφους.


1.050.000 υποστηρίζουν σθεναρά την νομιμοποίηση των εποίκων, την αποχριστιανοποίηση του κράτους (με την ισλαμοποίηση δεν έχουν πρόβλημα), την κατάργηση των παρελάσεων κτλ κτλ. Αναμενόμενο. Όταν υποστηρίζεις ότι μπορείς να συμβιώνεις με τους τοκογλύφους και να δανείζεσαι απ’ αυτούς χωρίς καμία υποχρέωση, έχεις ομίχλη στο κεφάλι. Δεν έχεις;


380.000 φρονούν ό,τι και οι παραπάνω 1.050.000, αλλά επιπλέον διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι στη Σμύρνη το ’22 υπήρξε συνωστισμός. Α ρε συνωστισμός που σας χρειάζεται…


665.000 έχουν ξεκάθαρη άποψη. Ναι στην ΕΟΚ, όχι στο μνημόνιο. Δηλαδή ναι στους καπιταλιστές, όχι στον καπιταλισμό. Ναι στους τοκογλύφους όχι στην τοκογλυφία. Ωραία ανεξαρτησία…


530.000 φωνάζουν «Έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ». Κραυγάζουν κατά του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού, αλλά δεν τους ακούει κανείς. Φαίνεται ότι τα ουρλιαχτά 4.000.000 λαθραίων σκεπάζουν τις φωνές τους.


400.000 και πλέον ακροδεξιοί εμφανίστηκαν την τελευταία διετία στην Ελλάδα. Λογικόν. Απευθυνθείτε στους «δημοκράτες» πολιτικούς μας για περισσότερα. Αν τους βρείτε φυσικά...


185.000 πιστεύουν ότι η καλλιέργεια πουρναριών είναι η ενδεδειγμένη λύση για όλα μας τα προβλήματα (οικονομικά, υπαρξιακά, ψυχοσεξουαλικά κτλ). Επίσης θεωρούν ότι ο Κεμάλ είναι εθνικός μας ήρωας και οι βόρειοι γείτονές μας είναι Μακεδόνες (με περικεφαλαία).


180.000 θρηνούν ήδη που η Βάνα, ο Γιαννάκης, ο Πασχάλης και τ’ άλλα παιδιά δεν μπαίνουν στη βουλή. Δεν ήξερα ότι το τσίρκο έχει τόσους φαν στην Ελλάδα.


135.000 ήθελαν δημιουργία ξανά, με κυβέρνηση τεχνοκρατών βεβαίως-βεβαίως…


113.000 ψήφισαν δαγκωτό τον αυτοανακηρυχθέντα αρχηγό των γκέι, για τρελή δράση…


75.000 κουκουλοφόροι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία παρά τη ζέστη. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν οι εκλογές γίνονταν χειμώνα…


35.000 επιχείρησαν να λευκάνουν την κάλπη. Μάταιος κόπος αδέλφια.


Περίπου 3.500.000 δεν μετείχαν (δεν ξέρω πόσοι εξ αυτών απλώς δεν μπόρεσαν) στο πανηγύρι. Πάντως δεν έχασαν και τίποτε.




Αριστείδης ο Δίκαιος 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters