Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Θέλετε Τζαμί; Πολύ ευχαρίστως αλλά.....

Όποιος θέλει Τζαμί πολύ ευχαρίστως να το φτιάξουμε αλλά μόνο στην Πολιτεία, την Εκάλη, το Ψυχικό ή το Καστρί, να ακούει και ο Γιωργάκης τον Ιμάμη 6 φορές την ημέρα να ψέλνει τις μαλακίες του παιδεραστή Μωχαμέτη που πήδηξε την Aisha στα 9 χρόνια της αλλά οι γυναίκες πρέπει να φοράνε κουρτίνες στο κεφάλι για να μη φανεί το μαγουλάκι τους και προκαλούν και να τις δέρνουμε από το πρωί ως το βράδυ. Εξάλλου όλοι σας για να λυθεί το τριτοκοσμικό πρόβλημα και η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας δεν μεγαλοστομείτε συνεχώς; Ιδού η ευκαιρία να αποδείξετε πως πραγματικά ενδιαφέρεστε για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Πως θα αποκεντρωθούν οι λάθρο; Με Τέμενος μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης; Τσου ρε. 

Αλήθεια, γιατί δεν το φτιάχνετε στο Ελληνικό, στις τεράστιες και ανεκμετάλλευτες εκτάσεις του πρώην αεροδρομίου της Ολυμπιακής;Αντιδρούν οι κάτοικοι στα νότια χλιδάτα προάστια; Ε και; Στον Βοτανικό οι κάτοικοι δεν αντιδρούν; Τι έγινε; Έχεσαν στο πηγάδι εκείνοι; 

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα δήμαρχο στο Δήμο Ψιλοθέης Ψυχικού δεν έβγαλε; Γιατί δεν φτιάχνετε το Τέμενος εκεί αφού ως γνωστόν οι Συριζαίοι λατρεύουν εξόχως τους λάθρο;
Σιγά μη το φτιάξουμε στον Ελαιώνα που ήταν ο χώρος που συνωστίζονταν οι αρχαίοι Έλληνες Αθηναίοι φιλοκαλούντες μετ' ευτελείας, και φιλοσοφούντες άνευ μαλακίας τα πράγματα, με θέα την Ακρόπολη. Αλλού αυτά τα τζαμιά και οι πολυπολιτισμικές μαλακίες σας.
 ΟΥΣΤ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ.. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΖΑΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

ΑΙΤΗΣΗ AKYΡΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΣτΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!

846.000 ευρώ θα πληρώσουμε το τέμενος - Ιερό ΟΧΙ από τον Μητροπολίτη Πειραιώς 

 “…Μετ’ ἄλλων ἀγρυπνούντων ἀδελφῶν ὑποχρεούμεθα κατόπιν τῆς ἀπαραδέκτου ἐνεργείας τῆς διοικήσεως εἰς βάρος τῶν ἱερῶν καί τῶν ὁσίων τοῦ Γένους νά προσφύγωμεν ἐνώπιον τοῦ Ἀνωτάτου Ἀκυρωτικοῦ Δικαστηρίου τῆς Χώρας διά νά ὑπερασπισθῶμεν τό Σύνταγμα τῆς Ἑλλάδος ὡς Ἕλληνες πολίτες καί τό αἷμα τῶν μαρτύρων καί ἡρώων τῆς ἀμωμήτου ἡμῶν πίστεως τῶν ὁποίων τά πάντιμα λείψανα εὐωδιάζουν ὡς ἡ πάντιμος κάρα τοῦ προστάτου Ἁγίου μου Ἱερομάρτυρος Σεραφείμ Ἐπισκόπου Φαναρίου καί Νοεχωρίου τοῦ διά «σούβλης» διαπερασθέντος καί μαρτυρικῶς τελειωθέντος ἀπό τούς ὁμοπίστους τῶν σημερινῶν Ἰσλαμιστῶν.”

http://ygro-pyr.blogspot.com/2012/01/blog-post_03.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters