Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Εθνική Δράση Ηλείας: Ενημερώνουμε τους φίλους της Εθνικής Δράσης Ηλείας για τις εξελίξεις στο σημερινό περιστατικό με τους λαθρομετανάστες. Έπειτα απο την αποτελεσματική δράση της Ε.Δ.Η μαζί με τους αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής του Κούβελου, οι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν εκ νέου στο λιμάνι του Κατακόλου, όπου και κρατούνται προσωρινά οι περισσότεροι απο αυτούς σε βαγόνια-κοντέινερ. Οι υπόλοιποι φιλοξενούνται στο αστυνομικό τμήμα του Πύργου. Λόγω των συνθηκών φιλοξενείας, είναι αμφίβολο για πόσο θα παραμείνουν στο λιμάνι, οπότε τίθεται θέμα επιστροφής τους στο πολιτιστικό κέντρο του Κούβελου.. Για τον λόγο αυτό, και επειδή δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε ξανά τις αρχές που δηλώνουν ότι η όλη διαδικασία θα πάρει 2-3 μέρες, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και το 2008 όταν εγκαταστάθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα λαθρομετανάστες στο Παλαιό Νοσοκομείο Πύργου, η Εθνική Δράση Ηλείας θα παραμείνει στον χώρο του Κούβελου για όσο χρειαστεί. Ατυπες και μη πιστοποιημένες πληροφορίες μας λένε ότι σκοπεύουν να τους κρατήσουν στον Πύργο για 2 μήνες( πιθανον μεχρι να εκδοθεί άσυλο και άδειες παραμονής). Καλούμε λοιπόν ακόμα μια φορά μέλη και φίλους της Ε.Δ.Η. να προσέλθουν οποιαδήποτε ώρα επιθυμούν στον χώρο του Κούβελου ώστε να στηριχθεί αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε ενάντια στις πολιτισμικές ενέσεις που βάλλεται η χώρα μας και στην συνέχεια μετατρέπονται σε κίνδυνος για τους ίδιους τους Έλληνες..! Είμαστε άνθρωποι και έχουμε ανθρωπιά, αλλά δεν θα δεχθούμε την ανθρωπιά εις βάρος άλλων ανθρώπων, εις βάρος των Ελλήνων..
Μένουμε λοιπόν προσηλωμένοι στον στόχο μας και συνεχίζουμε να επιζητούμε την εφαρμογή του Συντάγματος που ορίζει την άμεση απέλαση κάθε παρανόμου. Στηρίξτε τον αγώνα μας.. Στηρίξτε τον τόπο σας, στηρίξτε την Ελλάδα και εσας τους ίδιους.! 

Εδώ θα δείτε το ιστορικό του σημερινού περιστατικού:
νωρίς το πρωί
απόγευμα
 
http://edhleias.blogspot.com/2012/01/blog-post_8514.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters