Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Όταν οι προδότες αποθρασύνονται, έρχεται το… τέλος.

Tο να αποκαλύπτεις μόνος σου την μεγάλη εξαπάτηση που έκανες στους έλληνες καθώς και την συμμέτοχη σου στην έσχατη προδοσία της χώρας, πρέπει η να είσαι πολύ ….βλάκας, … η να έχεις πάρα πολύ ισχυρούς… προστάτες, για να σε γλυτώσουν από την… κρεμάλα.

Αυτός ο τρισάθλιος προδότης δεν είναι που μαζί με τα..τσιράκια του έλεγε πως το …Δ.Ν.Τ είναι… μονόδρομος ;

Αυτός ο τρισάθλιος προδότης δεν είναι που έκανε αγώνα για την υπερψήφιση του επαίσχυντου μνημονίου, γιατί δεν.. θα …είχαμε να φάμε;

Σε συνέντευξή του στο φερέφωνο Αυτιά ,ο μεγαλύτερος εξαπατητής και προδότης του πατριωτικού χώρου και γενικά των Ελλήνων στην νεότερη ιστορία ο Καρατζαφέρης, αποκάλυψε στον πολύ κόσμο, διότι εμείς τα γνωρίζαμε και τα γράφαμε, λέγοντας:

«Για την παροχή δανείου από την Ρωσία με πολύ ευνοϊκούς όρους»
Γνωρίζω πολύ καλά αυτή την υπόθεση. Ήμουν σε μεγάλο βαθμό «διαχειριστής» αυτής της ιστορίας.

Είχε κάνει μεγάλες προσπάθειες ο Πούτιν. Είχα συναντήσει τον άνθρωπο του στο Λαγονήσι
( Καλά αυτοί οι μαλάκες του…. Κ.Κ.Ε τι έκαναν;
To γνώριζαν αυτό;) παρουσία γνωστού δημοσιογράφου. Είχαμε ζητήσει ορισμένα πράγματα.

Όμως, δυστυχώς, η ακαμψία του κ. Παπανδρέου και η προσήλωση του στον αμερικανισμό, απέτρεψε αυτή την μεγάλη είσοδο.
 
Και για να δείξει ότι συμμετέχει στην προσπάθεια του συντρόφου του στην προδοσία Τζέφρυ στην «επαναπροσέγγιση» του με τον Πούτιν, «αφού αναφέρεται ..γλυκά για …ακαμψία, και όχι για εξάρτηση-δουλικότητα», συμπλήρωσε.

Αυτή την στιγμή η σωτηρία της χώρας μας, περνά εν πολλοίς από την συνδρομή και την συμμετοχή της Ρωσίας στο «Ελληνικό γίγνεσθαι».

Σε ότι αφορά τους… ισχυρούς προστάτες του, τους αποκαλύπτει έμμεσα για να στείλει και το μήνυμα λέγοντας πως …

H AOZ είναι ένα μεγάλο θέμα. Νομίζω ότι από εκεί θα έλθει η βοήθεια. Παρακολουθώ τον τρόπο που το χειρίζεται η κυβέρνηση. Δεν συμφωνώ αναγκαστικά με αυτόν. Χαιρετίζω την διαδικασία πλησιάσματος με το Ισραήλ, και πιστεύω ότι αποτελεί λύση, ίσως και μονόδρομο για την «επελαύνουσα» Τουρκία. Υπάρχουν μεγάλα αποθέματα αερίου και αυτό πρέπει να το σκεφτούν καλά κάποιοι.

Δηλαδή εβραίοι, πετρελαιαδες, και όλο το καλό ..συναπάντημα. Ύστερα απορούν κάποιοι πως είναι ο …πλουσιότερος Έλλην πολιτικός αυτή την στιγμή. Μόνο μερίδιο από τους… τάφους στα νεκροταφεία δεν έχει πάρει ακόμα ,αν και το ..σκέπτεται.

Εμείς τον ρωτάμε ευθέως ,αν και απάντηση… δεν περιμένουμε. Στην καλύτερη περίπτωση να απαντήσει η…… Κατερίνα.
 
Πόσα εκατομμύρια ευρώ συνολικά παίρνει πάνω από το τραπέζι για το κόμμα από την Ελλάδα και το Ευρωκοινοβούλιο ,και που πάνε;

Πόσα εκατομμύρια παίρνει για διάφορα ιδρύματα, και λοιπά «ευαγή» ψευτοιδρύματα που έχει κατά καιρούς δημιουργήσει ,για ξεκοκάλισμα κοινοτικών επιχορηγήσεων-κονδυλίων και τι έγιναν;

Πόσα εκατομμύρια έχει πάρει συνολικά κάτω από το τραπέζι ως ..βοήθεια στο..κόμμα, από διάφορους εργολάβους και λοιπά ..φιλάνθρωπα πρόσωπα;

Σε πόσα pay roll πολυεθνικών και ποίων, είναι εγγεγραμμένος προς …είσπραξη;

Πόσες offshore εταιρίες έχει ,με τι αντικείμενο εργασιών, και σε ποιες χώρες, εκτός της ..Κύπρου;

Τέλος, Πόση είναι συνολικά η κρυφή και φανερή περιουσία του και..πόθεν έσχες;
Γιατί μιλάμε για..διψήφια.... δισεκατομμύρια. 

http://ixnos.blogspot.com/
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/blog-post_7570.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters